Защо Яя ДаКоста се разведе с бившия си съпруг?

Бракът и разводът на Яя ДаКоста и Джошуа Би Алафия бяха широко рекламирани. Актрисата пък хвърли в недоумение всички с изявленията си, че никога няма да се омъжва. Вярно ли е, че ДаКоста някога е бил женен? Ако случаят е такъв, какво я накара да се раздели?

Подробности за връзката на Яя ДаКоста и бившия съпруг Джошуа Би Алафия

Въпреки липсата на подробности, връзката на Яя ДаКоста и Джошуа Би Алафия може да е започнала преди 2012 г. След това дойде обявената им сватба, която пристигна без никакви новини или слухове за техния годеж.

Бившата двойка се ожени през юни 2012 г., според ESSENCE. Тяхната сватба е насрочена за 23 юни 2012 г., според нейния IMDb.Според Us Magazine те са се оженили на церемония на открито в Пенсилвания.
След това тя забременява и ражда първото си дете, момчето Санкара, на 22 септември 2013 г.

Отношенията им започнаха да се влошават след това. Скоро по-късно двойката се разделя и оттогава живее различен живот. Те обаче полагат усилия да бъдат родители на Шанкара.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Яя (@yayadacosta)

Яя ДаКоста каза, че никога не е била официално омъжена

На 12 ноември 2015 г. Page Six първи съобщи за развода им. Те заявиха в доклада си, че актрисата от Chicago Med е подала молба за развод от тогавашния си съпруг Алафия и че нещата могат да станат грозни.
Освен това те твърдят, че тя е завела делото във Върховния съд на Манхатън и че молбата й за развод е била запечатана, което затруднява определянето на причината за развода.

DaCosta, от друга страна, пусна своята версия на събитията през 2016 г. Тя заяви, че никога не е била омъжена по време на интервю с Complex през май 2016 г.

Можете да прочетете, че сте се развели втори път, когато никога не сте се женили за първи път! – възкликна тогава актрисата от In Moment.

Тя разпозна влиянието, което анонимните хора в интернет имат върху нея заради тези фалшиви неща в интернет. След като фалшивите новини избухнаха, тя дори се опита да се обади на Wikipedia, за да промени съдържанието на страницата си.

ДаКоста развенча слуховете за развода си още веднъж през септември 2016 г. Тя отрече някога да е била омъжена за Алафия в отговор на въпрос относно развода й с мадам Ноар.

Тъй като тя никога не е обсъждала нищо за личния си живот онлайн, за нея беше невъзможно да опровергае слуховете. Тя безуспешно се опита да игнорира слуховете. Те просто нямаше да си тръгнат.

Никога не съм се развеждала, защото преди всичко никога не съм била омъжена, каза тя пред изданието.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Joshua Bee Alafia (@alafiavision)

Яя ДаКоста поддържаше връзката на сина с Джошуа Би Алафия

Да имаш дете беше просветляващо преживяване, каза тя, въпреки че тя и Алафия се разделиха скоро след раждането на Санкара.

ДаКоста продължи да се опитва да запази връзката между баща и син след развода си. А синът й се разбира чудесно с Алафия.

Въпреки факта, че DaCosta не е много активен в социалните медии, Alafia е доста активен. Той има много публикации в Instagram и много от тях са със Санкара. Комбинацията баща-син редовно пътува до нови места и прекарва много време на открито, наслаждавайки се на природата.

Популярни Публикации