Жасмин Пилчард-Госнел- Нетна стойност, биография, гадже, кариера

Жасмин Пилчард Госнел е студент и е американски гражданин. Жасмин Пилчард Госнел е най-известна като бившата приятелка на покойния актьор Пол Уокър. По същия начин двойката гледаше на възрастта като на нищо повече от число, когато ставаше дума за любов.

Жасмин Пилчард-Госнел: Детство

Жасмин Пилчард Госнел е родена през 1989 г. и празнува рожден ден на 26 септември всяка година. Госнел е роден в Санта Барбара, Калифорния, САЩ. По същия начин тя е на 32 години в момента. Госнел е от американски произход и е роден под знака на Везни.

Преминавайки към семейството си, тя е родена от Кейси Джеймс Пилчард, собственик на градинарска компания. Джули Пилчард, нейната майка, е майка, която си стои вкъщи. В интернет няма информация за братята и сестрите на Госнел. В резултат на това тя почти сигурно е единственото дете на родителите си. Тя е израснала в Калифорния с родителите си.Факти за Жасмин Пилчард-Госнел

Пълно име: Жасмин Госнел
Дата на раждане: 26 септември 1989 г
Възраст: 32 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Запознанства Травис Търпин
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите син
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 34-36-35
Родно място Калифорния
Националност американски
баща Кейси Пилчард
Майка Джули Пилчард
Facebook Жасмин Госнел във Facebook
  Жасмин Пилчард-Госнел

Жасмин Пилчард-Госнел

Образование на Жасмин Пилчард-Госнел

Тя продължи да посещава местна гимназия за своето образование. Тя посещава Калифорнийския университет, след като завършва гимназия. Не се разкрива обаче каква е специалността й в университета.

Професионален живот

Що се отнася до професията й, тя не е разкрила много за нея. По същия начин тя стана известна след връзката си с покойния актьор Пол Уокър. Тя започва да се среща с него, когато е едва на 15 години. По същия начин двойката бързо спечели медийното внимание и се превърна в сензация в социалните медии за една нощ.

Нетна стойност и награди на Жасмин Пилчард-Госнел

Що се отнася до наградите, тя не беше получила никакви. Нейните източници на доходи са неизвестни, но тя има нетна стойност от милион към 2021 г. По същия начин бившият й приятел беше спечелил няколко награди. Нетното състояние на Пол е 25 милиона долара към момента на смъртта му.

Жасмин Пилчард-Госнел Гадже и срещи

Жасмин Пилчард Госнел в момента се среща с приятеля си Травис Търпин. Двойката започва да се среща през 2014 г. Травис, от друга страна, е музикант. Тъй като в момента са сгодени, двойката скоро ще се ожени.

Жасмин Пилчард Госнел поддържа интернет профила си чист. По същия начин Госнел стои далеч от всякакви проблеми.

По същия начин Жасмин стана известна след връзката си с покойния актьор Пол Уокър. Пол и тя започнаха да се срещат през 2005 г., когато тя беше само на 15 години. Въпреки разликата в годините, те бяха много щастливи във връзката си.

Височина тегло

Жасмин Пилчард Госнел е в началото на 30-те и има добре поддържано тяло. Височината на Госнел е 5 фута 8 инча, и тя тежи 55 килограма. По същия начин измерванията на тялото й (гърди-талия-ханш) са 34-26-35. Госнел имаше руса коса и прекрасни сини очи.

Социална медия

Единственото присъствие на Жасмин Пилчард Госнел в социалните медии е във Facebook. Фейсбук страницата й има над 18 хиляди последователи. Нейните акаунти в Instagram и Twitter, от друга страна, са недостъпни.

Популярни Публикации