Запознайте се с децата на Сюзън Лучи и Хелмут Хубер

Хелмут Хубер, съпругът на звездата от „Всички мои деца“ Сюзън Лучи, почина на 84-годишна възраст. Хелмут почина в Лонг Айлънд, Ню Йорк, в понеделник, 28 март 2022 г. Той и известната телевизионна актриса бяха женени от 53 години години, като се започне от 1969 г.

Причината за смъртта на телевизионния продуцент не беше оповестена веднага, но семейството му помоли вместо да изпраща цветя, доброжелателите да дарят на Американската асоциация за инсулт.

 Сюзън Лучи

Младата Сюзън Лучи и младият Хелмут Хубер (Източник: Pinterest)Децата на Сюзън Лучи и Хелмут Хубер

Лиза Хубер (47) и Андреас Хубер (47) бяха горди родители на покойната звезда от сапунени опери и нейния покоен съпруг (34). Лиза, първото им дете, последва стъпките на майка си и стана телевизионна актриса.

Докато Сюзън е най-известна с ролята си на Ерика Лейн във „Всички мои деца“, Лиза е най-известна с ролята си на Гуен Хочкис в сапунената опера „Страсти“.

Тя се появява в шоуто от 1999 до 2008 г., но скоро след това напуска шоуто, за да отгледа семейството си. Лиза и нейният съпруг Александър Джордж Хестерберг III имат четирима сина: Ройс, 14; Брендън, 13 г.; Хейдън, 10; и Мейсън, 8.

Тя също притежава Sage Spoonfuls, компания, която продава домашно приготвена бебешка храна и съхранение. Андреас Хубер, второто дете на Сюзън и Хелмут, ще бъде на 34 години през 2022 г. В момента той е главен изпълнителен директор на Locality Media, базирана в Гардън Сити, Ню Йорк, но споделя страстта на баща си към голфа. В гимназията и колежа звездното дете преследва страстта си към голфа. През 1998 г. той спечели Big East Championship (както индивидуално, така и като отбор) за университета Джорджтаун.

Той си взе почивка от голфа, за да продължи кариерата си на Уолстрийт, но по-късно се върна, за да играе на Canadian PGA Tour и European Challenge Tour.

Хелмут Хубер почина на 84-годишна възраст

Според представителя на Сюзън Лучи смъртта на Хелмут е огромна загуба за всички, които са го познавали и обичали.

Той беше прекрасен съпруг, баща, дядо и приятел. „Семейството с уважение моли за уединение в този изключително труден момент.“

Той беше семеен човек, верен приятел и [той] ги обичаше много“, каза представител на семейство Хубер.

Хелмут, роден австриец, е роден през 1937 г. Той е поканен да се присъедини към австрийския ски отбор поради таланта си за спорта, но вместо това избира да завърши чиракуване в хотел Maria Theresia, който е заобиколен от четири ски писти. Според Fox News Хелмут по-късно учи в L’Ecole Hoteliere, училище за хотелиерство и хотелиерство в Лозана, Швейцария, преди да се премести в Северна Америка на 21-годишна възраст.

След като започва своята кариера в хотелиерството в Канада, младежът се премества в Ню Йорк на 23 години и бързо става американски гражданин.

Връзката на Сюзън Лучи и Хелмут Хубер

Хелмут Хубер и Сюзън Лучи се срещат за първи път в Лонг Айлънд, Ню Йорк, през лятото на 1965 г.

По това време Сюзън е на 18 години и е студентка в Marymount College. Тя работела като сервитьорка в хотел Garden City, когато срещнала Хелмут, който по това време работел като главен готвач и ръководител на сервиза за храна и напитки. Хелмут разкри в интервю за People през 1999 г., че това е любов от пръв поглед.

Извадих истински късмет, защото се омъжих за някой, който е умен и красив, много уверен и има страхотно чувство за хумор, каза актрисата от All My Children през 2020 г.

И, за щастие, той не просто ни подкрепяше, което е прекрасна дума. Той беше до мен, практически и точно там. Той беше камък за мен и имах късмет, защото как можех да знам всичко това? „Бях на 22 години.“

Когато актьорската кариера на Сюзън тръгва нагоре, Хелмут става неин мениджър. След това се премества в продуцентската индустрия, като в крайна сметка става главен изпълнителен директор на Pine Valley Productions.

Популярни Публикации