Заплатата на Michael Che в SNL: Колко прави той? Общата му нетна стойност

От 2014 г. Мишел Че е съавтор на Saturday Night Live's Weekend Update с Колин Джост. Заедно със своя ко-водещ, той е ветеран в комедийната витрина и служи като главен сценарист.

Че се превърна в едно от най-разпознаваемите лица на Saturday Night Live, с характерните му невъзмутими ударни реплики и иронична дистанция, които са съществена част от Weekend Update. Комикът също се е занимавал с други проекти, като този проклет Майкъл Че, скеч комедия на HBO Max.

Бързи факти

Пълно име Мишел Че
Дата на раждане 19 май 1983 г
Възраст 48 години
Височина/колко висок?
6 фута и 1,5 инча
Професия Стендъп комик, писател и актьор
Бащино име Натаниел Кампел
Име на майката Роуз Кампел
Полова идентичност Мъжки
Е женен? не
Гей ли е?
не
Нетна стойност 4 милиона долара

Заплатата и нетната стойност на Майкъл Че

Che се появи за първи път в Saturday Night Live през 2013 г. като писател, преди да поеме домакинството на Weekend Update през следващата година. През 2017 г. той беше повишен в главен сценарист на шоуто и сега е един от най-важните членове на актьорския състав.Според Celebrity Net Worth, Че е член на актьорския състав на SNL от почти десетилетие, а ветеран като него печели 000 на епизод. Той печели около 315 000 долара на сезон, тъй като сезонът има 21 епизода.

 Майкъл Че

Майкъл Че

Заплатите на актьорите нарастват правопропорционално на техния стаж в SNL. Според сайта членовете на актьорския състав за първа година печелят 00 на епизод, докато членовете на актьорския състав за втора година печелят 00 на епизод. Тези в техния пети и следващите сезони печелят 000 на епизод.

Освен работата си по SNL, Че се е появявал в няколко филма и има собствено шоу, That Damn Michael Che, чиято премиера ще бъде на 6 май 2021 г. Смята се, че нетното състояние на Майкъл Че е около 4 милиона долара.

„Този ​​проклет Майкъл Че“, казват те

Che наскоро пусна „Този ​​проклет Майкъл Че“, оригинален комедиен сериал на HBO Max. Разглежда теми като полицията, Сатаната и затвора през очите на комик. В него участват други известни актьори и членове на актьорския състав на SNL като Method Man, Сесили Стронг, Омари Хардуик, Колин Джост и други. Сериалът се състои от шест епизода, всеки от които описва различен аспект от навигирането в живота.

Че се появява и в редица други филми, включително Лайл (2014), Детройтърс (2017), Другите двама (2019) и Улица Сезам (2019), за да назовем само няколко.

Реакции на скеча на болница Gen Z

Че е в SNL от дълго време и е отговорен за много смях и скечове в шоуто. Не всички обаче минават гладко, а наскоро той имаше неприятно преживяване. В Saturday Night Live един от скечовете на Че, Gen Z Hospital, предизвика много критики. Имаше за цел да се подиграе с фрази и жаргон, често използвани от младите хора, като bruh и stan, сред много други.

За съжаление, скицата бомбардира и много хора я критикуваха, че се подиграва с AAVE (афро-американски народен английски). Че отговори на реакцията в Instagram, като изясни, че няма представа какво е AAVE и не иска да обиди общността на AAVE.

Популярни Публикации