Жанет Дженкинс- Нетна стойност, Биография, Възраст, Височина, Гадже, Националност, Кариера

Жанет Дженкинс е добре позната канадска телевизионна личност, личен треньор и влиятелен човек в социалните медии. Джанет Дженкинс също е добре известна с основаването и ръководенето на Hollywood Trainer Wellness Organisation. Научете повече за нетната стойност на Жанет Дженкинс, биография, възраст, височина, гадже, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Жанет Дженкинс
Дата на раждане: 18 септември 1974 г
Възраст: 46 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Фитнес треньор
Държава: Канада
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джони
Нетна стойност 9 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 34-26-35
Родно място Отова
Националност Кандиан
Facebook Жанет Дженкинс във Facebook
Instagram Жанет Дженкинс Instagram

Възраст и ранен живот на Жанет Дженкинс

Жанет Дженкинс е роден на 18 септември 1974 г. в Отова, Канада, и сега е на 46 години. Жанет е зодия Дева. Дженкинс е отгледана от майка си и баща си, но тя все още не е разкрила имената на баща си и майка си в медиите. По същия начин Жанет има двама братя и сестри, но е запазила имената им скрити от медиите.

Преминавайки към образованието си, Жанет завършва гимназия в местно частно училище в родния си град. Тя се записва в университета в Отава, след като завършва гимназия. Жанет е изучавала задълбочено човешка кинетика в университета.Височина и тегло на Жанет Дженкинс

Колко висока е Жанет Дженкинс? Жанет много държи на тялото си и външния си вид като фитнес треньор. Жанет също е доста висока, около 5 фута и 5 инча. По същия начин общото телесно тегло на Дженкинс е около 70 кг.

За да поддържа тялото си във форма, канадската фитнес треньорка тренира редовно и се храни с питателни храни. Измерванията на тялото на Жанет са приблизително 34-26-35 инча. Дженкинс също има красиви черни очи и черна коса.

  Жанет Дженкинс

Височината на Жанет Дженкинс (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Жанет Дженкинс

Що се отнася до професията, Жанет започва да посещава уроци по фитнес, след като се премества в Лос Анджелис, Калифорния. Тя също отиде в две студия: Sunset Boulevard, Crunch и Sports Club LA. Тя също е обучавала високопоставени клиенти от Холивуд, включително ВИП персони, A-listers, състезатели и артисти като Серена Уилямс, Кристина Апългейт, Кели Роуланд, Серена Уилямс, Мара Брок и Робин Тик и много други.

Жанет започна да се издига до светлината на прожекторите като холивудския треньор, след като завърши огромното постижение на нейните сменени типове дейности. След това Дженкинс започва да разпространява свои собствени уелнес DVD-та, за да осигури уелнес процедури за всички. По същия начин две от DVD-тата на Жанет, „Capacity Yoga“ и „Impact the Belly Fat“, бяха класирани като 10-те най-добри DVD-та за тренировки през 2011 г. от списание за уелнес.

Дженкинс също работи с носителката на Оскар на екранния герой Джейн Фонда, за да създаде избрана група Тренировка на Джейн Фонда, която да обменяте по цел. Жанет е страхотен влиятел в социалните медии, освен че е фитнес треньор. Тя често споделя видеоклиповете си с инструкции в социалната си мрежа, за да помогне на хората да подобрят здравето си.

Жанет Дженкинс Нетна стойност 2022 г

Колко богата е Жанет Дженкинс? Канадската фитнес треньорка направи добро състояние от кариерата си . Според източници Жанет има нетна стойност от около 9 милиона долара към октомври 2022 г.

Жанет Дженкинс Гадже и срещи

С кого се среща Жанет Дженкинс? В момента Дженкинс се среща с приятеля си Джони. Според източници двойката живее заедно в дома си в Лос Анджелис. Освен това Жанет и Джони се женят.

Също така, знайте за Нетна стойност на Wenwen Han, биография, възраст, височина

Популярни Публикации