Жана Кларксън - Всичко за майката на Кели Кларксън

Кели Кларксън е американска певица, автор на песни и телевизионна личност и е известната майка на Жана Кларксън. Кели винаги е хвалела Жана, че е прекрасна майка. Жана имаше работа като учител.

Бързи факти

Пълно име Жана Кларксън
Първо име Жана
Фамилия Кларксън
Професия Родител на знаменитост
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Джими Тейлър
Без деца 3

Биография на Кели Кларксън

Кели е добре позната и популярна певица и автор на песни. Тя започва музикалната си кариера в ранна възраст, с дебютното си издание през 2002 г. Носителката на Грами е много благодарна и се стреми да внуши на децата си ценностите, които майка й е възпитала в нея, въпреки че днес те са доста заможни. Тя е благодарна на майка си за нейното постижение и до днес.

  Жана Кларксън

Жана Кларксън (Източник: Google)Брак и деца

Стивън Майкъл Кларксън беше съпругът на Жана. Алиса Кларксън, Джейсън Кларксън и Кели Кларксън са техните три деца. През 1998 г. те се развеждат. Алиса Кларксън, Джейсън Кларксън и Кели Кларксън са имената на трите деца на Жана и Стивън Кларксън. Кели е най-голямата от тримата.

Тя излиза ли с някого в момента?

Джими Тейлър е новият съпруг на Жана. Жана Тейлър е новото й име. Преди това Кели беше омъжена за Брандън Блексток. Ривър Роуз Блексток и Ремингтън Александър Блексток бяха двете им деца. През юни 2020 г. те обявиха развода си. След седем години брак те се развеждат. Всички бяха изненадани от новината.

Причината за развода

Причината за развода е посочена като „непреодолими разногласия“, но Кели каза в интервю, че няма да разкрие причината за Брандън и нейния развод в полза на децата им. Джейсън остана със Стивън, когато Жана и Стивън се разведоха, Кели остана с Жана, а Алиса остана с леля си. Жана отгледа Кели като самотна майка. Тя направи няколко жертви, за да има Кели достоен живот. Те имаха доста обикновено съществуване.

Първият опит на Кели с клавиатурата

Кели получава първото си пиано като подарък от майка си и именно на него написва първата си песен. Жана не можеше да си позволи клавиатурата, затова използва кредитната си карта, за да я купи за дъщеря си. Тя каза, че това е едно от нещата, за които е благодарна, тъй като знаела, че майка й няма средства. Кели веднъж каза в интервю, че майка й я е подготвила за музикална кариера. Тя твърди, че е благодарна, че е израснала без много притежания, тъй като това я е научило да се стреми постоянно към това, което иска, и иска да образова децата си по същия начин.

Ролята на Кели Кларксън като майка

Кели иска да образова децата си за трудностите, които другите срещат, докато живеят в изключително благоприятна среда. Тя каза, че обсъжда важността на упоритата работа в живота с децата си. Кели също така включва децата си в многобройни социални задачи и събития, за да ги насърчи да бъдат добри към другите. Ривър и Ремингтън също биват викани за неща, когато станат нетърпеливи, като например да трябва да останат на опашката, въпреки че не е нужно през повечето време.

  Жана Кларксън

Жана Кларксън (Източник: Google)

Нетна стойност

Дж Нетната стойност на eanna не е ясна, въпреки че като учител, типичното заплащане в Съединените щати е между 000 и 000 на година към 2022 г. Така че трябва да е спечелила нещо сравнимо. Кели има приблизителна нетна стойност от 45 милиона долара, която извлича от своите песни и телевизионни сериали.

Популярни Публикации