Жан-Пиер Адамс- Нетна стойност, Биография, Възраст, Съпруга, Височина, Кариера

Джон Пиер Адамс беше френски футболист, който играеше като централен защитник. През 70-те години той беше член на националния отбор на Франция, като записа 22 мача. Бил е клубен играч на Ним, Ница и Пари Сен Жермен. Научете повече за нетната стойност на Жан-Пиер Адамс, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруга, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име Джон Пиер Адамс
Псевдоним Жан
Известен като Футболист
Рождена дата 10 март 1948 г
Възраст 73 години
Хороскоп Водолей
Родно място Дакар, Френска Западна Африка
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри две
Височина 5 фута 11 инча
Тегло 65 кг
Измервания на тялото N/A
Националност Френски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
образование N/A
приятелка Неженен
Съпруг Бернадет
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Жан-Пиер Адамс

Джон Пиер Адамс беше роден на 10 март 1948 г , в Дакар, Френска Западна Африка . Адамс е отгледан в Дакар до десетгодишна възраст, когато тръгва на поклонение в Монтаржи в департамента Лоаре с баба си, ревностна католичка. Когато пристигнали, тя го записала в местното католическо училище „Сен Луи дьо Монтаржи“. Скоро след пристигането си в страната той е осиновен от френска двойка. Адамс работи в местен производител на каучук, докато учи, и започва да играе футбол в няколко местни клуба в района на Лоаре.

Височина и тегло на Жан-Пиер Адамс

Жан-Пиер Адамс е висок 5 фута 11 инча . Тежи приблизително 65 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Измерванията на тялото му са 36-28-34 инча.  Джон Пиер Адамс

Жан-Пиер Адамс (Източник: google)

Нетната стойност на Жан-Пиер Адамс 2022 г

Колко е нетната стойност на Жан-Пиер Адамс? Жан-Пиер Адамс нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната му професия като футболист очевидно е основният му източник на пари.

кариера

  • Адамс започва кариерата си като нападател с Entente BFN през 1967 г., където завършва два пъти на второ място в Championnat de France Amateur. Той подписва договор с Ним през 1970 г. и продължава да играе в Дивизия 1 през следващите девет сезона, като също така представлява Ница и Пари Сен Жермен.
  • Адамс дебютира за националния отбор на Франция на 15 юни 1972 г. в неофициален демонстративен мач срещу африкански XI, избран от Африканската футболна конфедерация. Първото му състезателно участие идва на 13 октомври 1974 г. при домакинска победа с 1:0 над Съветския съюз в квалификациите за Световното първенство по футбол през 1974 г.
  • 22-то появяване на Адамс дойде на 1 септември 1976 г. в приятелски мач срещу Дания. По време на престоя си в Les Bleus, той създава La garde noire, стопер партньорство с Marius Trésor.

Жена и брак на Жан-Пиер

Коя е съпругата на Жан-Пиер Адамс? Бернадет е негова съпруга . Двойката се запознава през 50-те години на миналия век и се жени веднага през април 1969 г. Те са женени 13 години и имат две деца. Въпреки трудностите Бернадет е посветила времето, ресурсите и живота си на грижите на Адамс.

Популярни Публикации