Zalina Azman- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера

Залина Азман е известен индонезийски телевизионен водещ и репортер. Тя е добре известна в Малайзия с работата си с няколко новинарски мрежи. Тя обаче е обявена за изчезнала от ноември 2021 г. От ноември 2021 г. полицията на Шах Алам издирва Залина.

Бързи факти

Пълно истинско име Залина Шахара Бинти Азман
Име Залина Азман
Псевдоним Залина
Възраст (към 2022 г.) 58 години
Популярни като Репортер на новините на TV 3
Професия Водещ, водещ, журналист
Дата на раждане През 1990г
Място на раждане Област Шах Алам, Малайзия
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Сегашен адрес Раздел 3, Шах Алам
образование Завършвам
Училище Местно училище в нейния роден град
университет Държавен университет
Нетна стойност 350k USD (приблизително)
Националност малайзийски
Етническа принадлежност малайзийски
Религия ислям
Зодия Не се знае
Езици малайзийски, английски
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 1″
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг

Залина Азман Възраст и ранен живот

Залина Азман е родена в 1990 г . Тя беше 58-годишна жена. Тя живееше в Секция 3, област Шах Алам. Тя завършва образованието си с отличие в най-великото училище в града си, когато е била малка. Тя също има бакалавърска степен от водещата институция в Малайзия. В медиите обаче все още липсва подробна информация относно нейното образование.

Височина и тегло на Залина Азман

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Залина Азман е висока 5 фута и 1 инч и тежи около 60 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи. Залина Азман

Залина Азман Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Залина Азман? Залина получи щедро възнаграждение за работата си като репортер. Тя обаче е изчезнала и никога не е говорила публично за парите си. В резултат на това можем да публикуваме само приблизителната й нетна стойност, която е около 0 000 USD.

кариера

Както беше казано по-рано, Залина Азман имаше успешна кариера като водеща на новини и репортер. Тя работеше за TV3, преди да изчезне. Тя беше известна с това, че отразяваше широк спектър от теми в предаванията си по TV3. Тя беше добре позната в Шах Алам с работата си като водещ на новините в TV 3. Тя винаги е предавала истината в работата си като журналист. Тя също така е представяла популярната програма Money Matters по TV 3. Тя също е домакин на AJL през 2000 и 2001 г.

Залина Азман Съпруг и брак

Кой е съпругът на Залина Азман? Залина Азман, която е в неизвестност от 29 ноември 2021 г., е омъжена дама. Михаел Норман е неин син и тя е омъжена. Името на нейния съпруг обаче не се споменава никъде, дори и в изчезналия й доклад. Вярваме, че тя вече не живее със съпруга си или че той е починал. Нищо не се знае за брака й със съпруга. Майкъл Норман, нейният син, сега е на 33 години.

Популярни Публикации