Заклинание. Тайванският филм на ужасите ще бъде пуснат в Netflix

На 8 юли 2022 г. Netflix ще пусне хитовия тайвански филм на ужасите Incantation. Сюжетът се върти около майка, чиято дъщеря необяснимо вижда неща, които не трябва да се виждат. В него участват, наред с други, Tsai Hsuan-yen Tsai и Huang Sin-ting в решаващи роли. През март тази година филмът беше пуснат по кината в Тайван с огромен критичен и икономически успех. Според The ​​Hollywood Reporter картината в момента е най-печелившият тайвански филм на ужасите на всички времена, генерирайки близо 7,9 милиона долара в боксофиса.

Дата на пускане на Netflix на Incantation, разказ и друга информация

Incantation трябва да дебютира в Netflix на 8 юли 2022 г., в 12:00 часа тихоокеанско време. Официалното резюме за филма в Netflix е следното:

Ли Ронан беше прокълнат преди шест години за нарушаване на религиозно табу. Сега тя трябва да предпази детето си от последствията от поведението си. Заклинание

На 8 юни 2022 г. Netflix пусна официалния трейлър на филма, който започва със зловещото изявление Вярвате ли в благословиите? и е последван от тест с виенско колело и влакче. Експериментът демонстрира как възприемането на обектите от зрителя променя реалността.

Филмът е направен във формат mockumentary, вдъхновен от фактическа история

Клипът има плашещ тон, който ще си припомни на зрителите класически филми като The Blair Witch Project и Paranormal Activity. Когато беше пусната в Тайван, картината спечели до голяма степен добри отзиви от рецензенти. Необичайните теми на филма, увлекателните разкази и операторската работа получиха най-висока оценка. Заклинанието се задълбочава в различни сложни въпроси, включително религиозни култове и човешки перспективи, наред с други.

Кевин Ко, режисьорът на филма, каза пред Netflix, че се надява да изплаши зрителя с отличен хорър момент, но подчерта необходимостта от развитие на героя. Той говори дълго за интереса си към религията и как някои религиозни идеи карат хората да се страхуват. В отговор на световната премиера на филма в Netflix, Ко информира услугата за стрийминг,

Това е като да си на влакче в увеселителен парк; това, което те ужасява, също те привлича. Развълнуван съм, че Incantation ще бъде наличен в Netflix по целия свят, което ще позволи на възможно най-много хора да му се насладят. Винаги съм имала за цел да продуцирам филми, които да пътуват по целия свят и да държат всеки ентусиаст на ужасите буден през нощта. Нямам търпение да видя как ще реагира публиката.

Заклинание Cast

Tsai Hsuan-yen играе Ruo-nan във филма. Цай е млада и талантлива актриса, която се е появявала във филми като Twa-Tiu-Tiann и The Blue Choker. Освен Tsai Hsuan-yen, филмът включва редица допълнителни важни поддържащи актьори, включително:

  • Duo-duo се играе от Huang Sin-ting като
  • Kao Ying-hsuan като Chi-ming
  • Шон Лин като Донг
  • RQ като юан

Кевин Ко, режисьорът на филма, вече е режисьор на множество похвали на критиците късометражни филми на ужасите. Със спорния филм на ужасите Invitation Only той прави своя режисьорски дебют. Много рецензенти критикуваха картината заради крещящото й изобразяване на насилие, докато други я аплодираха заради критичната й критика към съвременното общество. Заклинанието ще бъде достъпно в Netflix на 8 юли 2022 г.

Популярни Публикации