Жаклин Уолтърс- Биография, възраст, нетно състояние, съпруг, брак

Жаклин Уолтърс е известен лекар и социален активист в Съединените щати. Жаклин Уолтърс е посветила живота си на подпомагане на жените по света в борбата им с рака на гърдата. Освен това, тя е добре известна с появата си в телевизионното шоу Married to Medicine.

Бързи факти

Пълно име: Жаклин Уолтърс
Дата на раждане: 27 юли 1958 г
Възраст: 63 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Лекар
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Къртис Бери
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Порт Гибсън, Мисисипи
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
Религия християнството
образование Държавен университет Алкорн

Биография на Жаклин Уолтърс

Жаклин Уолтърс е родена в Порт Гибсън, Мисисипи, на 27 юли 1958 г. Тя е на 63 години и е зодия Лъв. По същия начин тя често е наричана Джаки. Родена е в семейство на афроамериканци. Що се отнася до семейната й история, Жаклин е споделила много малко информация за семейството и личния си живот. Всъщност Джаки все още не е разкрила имената на баща си и майка си в медиите. Уолтърс е християнин от религиозна гледна точка.

Преминавайки към образованието си, Жаклин посещава държавния университет в Мисисипи след завършване на гимназия. По-късно в живота си тя завършва държавния университет на Мисисипи с бакалавърска степен по наука. Тя продължава образованието си, като получава втора бакалавърска степен по наука от държавния университет Алкорн. Джаки завършва Медицинския център на Централна Джорджия през 1997 г. със специализация по акушерство и гинекология.Нетна стойност на Жаклин Уолтърс

Уолтърс е натрупала значително състояние през цялата си кариера. Според източници тя се оценява на нетна стойност от около 1 милион долара.

кариера

Д-р Джаки започва своята частна практика веднага след завършването на нейното пребиваване. В допълнение към частната си практика тя работи за Northside Hospital в Атланта.

Д-р Джаки е основател на фондация '50 нюанса розово'. Тя е оцеляла от рак на гърдата. Тя беше диагностицирана с рак на гърдата през 2004 г. и отново през 2008 г., което наложи двойна мастектомия. Нейното основаване на организацията я утвърждава като известно име сред жените в Атланта и техните семейства.

През 2013 г., в отговор на трудностите, които среща по време на лечението и рехабилитацията, тя основава фондация '50 нюанса розово'. Организацията насърчава вътрешната и външната красота на оцелелите от рак на гърдата и насърчава среда, благоприятна за възстановяване. За да разшири ползите от организацията, тя основа група за подкрепа на жени, наскоро диагностицирани с рак на гърдата.

Жаклин Уолтърс Съпруг, брак

Жаклин е омъжена жена с чиста сексуална ориентация. Нейният съпруг, Къртис Бери, е национално известен баскетболист в Съединените щати. Уолтърс се жени за Къртис през 2002 г. и оттогава двойката е заедно. Къртис има дъщеря Кърстен от предишен брак, но двойката няма деца.

И въпреки че Жаклин е щастливо омъжена жена, тя е срещала няколко неравности по пътя. Наскоро Къртис беше видян с непозната жена, което породи слухове, че има връзка с Жаклин. Въпреки факта, че Жаклин в крайна сметка подаде молба за развод, тя оттегли исковете си и даде втори шанс на Къртис. Оттогава не се споменава бракът на двойката да има някакви трудности.

Височина и тегло на Жаклин Уолтърс

По отношение на височината на момчето, Жаклин е висока приблизително 5 фута и 7 инча. По същия начин тя тежи приблизително 68 кг. Освен това Джаки има зашеметяващи черни очи и черна коса.

Популярни Публикации