Жаклин Лаурита- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Жаклин Лора е телевизионна личност, риалити звезда и съпруга на знаменитост от Съединените щати. Жаклин Лаурита стана известна, след като се появи в Истинските домакини на Ню Джърси. По същия начин съпругът й Крис е президент на BLK Beverages.

Бързи факти

Пълно име: Жаклин Лора
Дата на раждане: 26 април 1970 г
Възраст: 51 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Риалити телевизионна личност
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 януари 1970 г
Съпруг Крис Лора
Нетна стойност 5,5 милиона долара
Цвят на очите син
Цвят на косата кафяво
Родно място Лас Вегас
Националност американски
баща Джеръм Грипи
Майка Бони Грипи
деца (3) Ашли Холмс, Кристофър, Никълъс Франсис

Биография на Жаклин Лаурита

Жаклин Лора е родена през 1970 г. и празнува рожден ден на 26 април всяка година. По същия начин риалити звездата е на 51 години. По отношение на това къде е родена, тя е родена в Лас Вегас, Невада, САЩ. По същия начин риалити звездата е от американски произход и е родена под знака на Телец. Телевизионерът е от кавказки произход.

Преминавайки към семейната история на знаменитостта, тя е родена от Бони Грипе и Джеръм Грипе. По същия начин баща й беше полковник от армията. Освен това нейното име е Жаклин Грипе. Ние обаче не знаем нищо за нейните братя и сестри. В резултат на това риалити звездата почти сигурно е единственото дете на родителите си. Няма подходяща информация за нейното образование и академичните среди, когато се обсъжда нейното образование. По същия начин, според един от нашите източници, тя се е записала в местна гимназия.Височина и тегло на Жаклин Лаурита

Риалити звездата е зашеметяваща жена. По същия начин, знаменитостта е висока 5 фута 4 инча и тежи 56 кг. Въпреки това, информация за измерванията на тялото й, като гърди-талия-ханш, не е достъпна в интернет. По същия начин риалити звездата има тъмно кестенява коса и сини очи.

кариера

Жаклин Лаурита се появява в телевизионното шоу The Real Housewives of New Jersey от 2009 г. Тя анулира договора през 2014 г., но продължи да се появява през целия сезон, преди да се завърне за Сезон 7. Тя обаче обяви, че няма да се върне за осми сезон.

Тя също се появи в Manzo’d с деца в допълнение към шоуто. Тя също имаше малка роля в Лошите родители на Cathay Jets. През 2016 г. тя е съавтор на Get It!: The Busy Girl’s Guide to Getting Your It Together: A Beauty, Style, and Wellness Book с Jenè Luciani. По същия начин тя е добре известна като съпругата на Крис Лаурита.

Жаклин Лаурита Нетна стойност

Жаклин Лаурита натрупа значително богатство по време на кариерата си на риалити звезда. По същия начин риалити звездата спечели допълнителни пари от кариерата си на модел. В момента риалити звездата има нетна стойност от 5,5 милиона долара към октомври 2022 г.

Жаклин Лаурита Съпруг, брак

Преди това, Жаклин Лора беше омъжена за Мат Холмс. По същия начин двойката се жени през 1989 г. и по-късно се развежда през 1992 г. От първия си брак двойката има дъщеря на име Ашли Холмс. Освен това тя се омъжи за втори път за Крис Лаурита през 2002 г. Двойката има две деца. Имената им са Кристофър и Николас Франсис. Никълъс, нейният син, е диагностициран с аутизъм.

Популярни Публикации