Закари Валънтайн - възраст, приятелка, височина, нетно състояние, националност

Захари Валентин е добре позната звезда на TikTok. Закари Валънтайн също е добре познат в YouTube и други социални медии. Научете повече за нетната стойност на Zachary Valentine, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Захари Валентин
Дата на раждане: 21 август 2000 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: TikTok Star, YouTuber
Нетна стойност: 500 хиляди долара
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Дауни, Калифорния
Националност американски
Братя и сестри Патрик Рамирез
Facebook Захари Валентин Фейсбук
Youtube Закари Валентин Youtube
Instagram Закари Валентин Instagram

Възраст и ранен живот на Закари Валентин

ОТ ачарски валентин е роден в САЩ на 21 август 2000 г. в Дауни, Калифорния. Той е на 20 години към 2021 г. Той е от американски произход, а зодията му е Лъв. Патрик Рамирес е негов брат и той винаги е до него и го обожава. Той има много мил характер, което кара хората да го обожават още повече. Той обаче не е разкрил никаква информация за ранния си живот, родители или образование.

Височина и тегло на Закари Валентин

Колко висок е Закари Валънтайн? Има черна коса и черни очи. Няма информация за неговия ръст, тегло или други физически измервания. Захари Валентин

Закари Валънтайн (Източник: Instagram)

кариера

Закари беше диагностициран със синдром на Даун и създаде образователни видеоклипове за това в TikTok. Патрик Рамирес, брат му, е бил негов сътрудник във видео и акаунти. Той и брат му имат невероятна връзка, която може да се види в техните видеоклипове. Закари е добре известен със своите вирусни танцови видеоклипове и комедийно съдържание. Неговият сладък и невинен характер също е спечелил сърцата на хиляди негови почитатели. В Instagram той направи първата си публикация на 29 юли 2019 г. Той дори публикува много снимки от детството си в профила си в Instagram. На 2 октомври 2019 г. той публикува първото си видео в TikTok, което включва звука на Choices(Yup)-E-40. Надписът към видеото гласи „Месец на осведомеността за синдрома на Даун“.

Закари Валънтайн Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Закари Валънтайн? Той спечели сърцата на своите абонати и последователи с очарователните си видеоклипове в своя TikTok акаунт и YouTube канал. В допълнение, неговата фен база нараства с бързи темпове. Той изкарва добре от акаунта си в TikTok, канала в YouTube и акаунта в Instagram. Към 2022 г. приблизителната нетна стойност на Закари Валънтайн е 500 000 долара.

Приятелка и запознанства на Zachary Valentine

С кого се среща Закари Валънтайн? В момента Захари е необвързан. Няма информация и за предишни негови връзки, бивши гаджета или предишни ангажименти. Сега той се концентрира върху кариерата си и прекарва повече време в усъвършенстване на уменията си в платформите TikTok и YouTube.

Също така, знайте за Нетна стойност на Topper Guild, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации