Зак Уилямс- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, кариера

Зак Уилямс (роден на 11 април 1983 г.; възраст 38) е известен актьор, модел, предприемач, инвеститор, мениджър, консултант, редактор, медийно лице и личност в социалните медии от Калифорния, САЩ. Той е добре известен с ролите си във филми и телевизионни предавания като Slow Your Roll: Extreme Comedy, The Graduates и други.

Той е син на покойния Робин Уилямс, известен комик. На 70-ия рожден ден на баща му, Робин Уилямс, 21 юли 2021 г. (сряда), Зак изнесе реч. Той разкри болката и борбата на баща си след диагностицирането на болестта на Паркинсон.

Освен това той е известен бизнесмен и съосновател на PYM, което означава Prepare Your Mind. Той консултира клиентите по въпроси, касаещи тяхното психично здраве. Освен това е дипломиран готвач, който готви за семейството и децата си.Уилямс също е известен инвеститор. Той е направил инвестиции в различни компании, включително Yumi, Florence Health, OpenTrack, Brandless Inc., Défoncé, The Ticket Fairy, Relief Technologies Inc. и други. Той също така направи предложения за развитие на известни корпорации.

Бързи факти

Пълно истинско име Закари Пим Уилямс.
Известно име Зак Уилямс.
Дата на раждане 11 април 1983 г.
Възраст (към 2021 г.) 38 години.
Място на раждане Сан Франциско, Калифорния, Съединени щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, САЩ.
Професия Актьор, предприемач, инвеститор, съветник и медийно лице.
Нетна стойност 14-16 милиона щатски долара (приблизително).
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Зодия Овен.
образование Бакалавър по лингвистика и литература.
Магистър по бизнес администрация.
Диплома по готварство.
Училище/Колеж Нюйоркски университет.
Колумбийско бизнес училище.
Кордон Бльо Париж.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″.
В метри: 1.73 m.
В сантиметри: 173 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 61-65 кг.
В паундове: 134-143 lbs.
Цвят на косата кафяво.
Дължина на косата Къс.
Цвят на очите Син.

Биография на Зак Уилямс

Зак Уилямс е роден на 11 април 1983 г. в Сан Франциско, Калифорния, САЩ. В момента той живее в Лос Анджелис, Калифорния, в Съединените щати. Закари Пим Уилямс е пълното му име. Да ви кажа, че според рождената му дата зодията му е Овен.

Той се записва в Нюйоркския университет за следдипломно обучение след завършване на основното си обучение. Получава бакалавърска степен по лингвистика и литература. Той също така се записва в Columbia Business School, за да получи магистърска степен по бизнес администрация. Освен това той получава сертификат за кухня от Le Cordon Bleu Paris.

Уилямс беше син на Робин Уилямс (баща) и Валери Веларди (майка) (майка). Робин и Валери се женят през 1978 г. Те се развеждат през 1988 г., след десет години брак. Рики Фатаар е вторият съпруг на Валери Веларди.

Робин Уилямс, от друга страна, се жени повторно за Марша Гарсес Уилямс и Сюзън Шнайдер. Докато работи като барман, Валери Веларди се запознава с Робин. Веларди е добре познат танцьор в Калифорния, който е участвал в различни заведения.

Зак Уилямс беше единственото дете на Робин Уилямс и Валери Веларди. Той има три доведени братя и сестри и три доведени братя и сестри. Имената на неговите полусестри са Зелда Уилямс и Франческа Фатаар. Зелда Уилямс е известна актриса от Съединените щати.

Името на доведения му брат е Алън Уилямс. Той също е известен американски актьор и модел. Зак, от друга страна, е християнин от бял етнос.

  Зак Уилямс

Зак Уилямс (Източник: Instagram)

Съпруга на Зак Уилямс, брак

През 2008 г. Зак Уилямс се жени за Алекс Малик-Уилямс. След приблизително десет години брак двойката се разведе през 2018 г. Причината за развода им все още не е известна. Нямат общи деца.

Оливия Джун беше гадже на Уилямс по това време. Тя е успешна бизнесдама и основател на корпорацията „Hey Vina“, която насърчава глобалното овластяване на жените. На 10 октомври 2020 г. двойката се ожени. Те споделят щастлив дом със семейството си.

Маклорин „Мики“ Клемент Уилямс, синът на двойката, е роден на 22 май 2019 г. Освен това двойката наскоро стана родители на прекрасна дъщеря на име Зола Джун Уилямс. Когато описва възрастта на сина си, той заявява:

Това е четвъртата ми година на трезвеност. Ако ме бяхте попитали преди четири години дали смятам, че животът може да стане по-добър, нямаше да повярвам.

кариера

Уилямс Според неговия профил в LinkedIn той започва работа като асистент продуцент в Electronics Arts през 2003 г. Той се присъединява към Always Hungry NY като редактор, след като работи за тях около 4 години. Работил е и като консултант в Primary Creative и като директор маркетинг в Moon Express. През цялата си кариера той е заемал различни позиции.

Зак започна инвестиционната си кариера през февруари 2017 г. с Beboe Company, която по-късно беше придобита от GTI. През същата година той направи и тригодишна инвестиция в Brandless. Бил е съветник и инвеститор в Défoncé, Florence Health, Crossing Minds и други компании.

Освен това той е бил инвеститор в Yumi, The Ticket Fairy, Bloom Farms, Relief Technologies и други компании. По същия начин той е служил като съветник за Fizz.io, Antler, Journify, Loop, Humanity и редица други компании. В момента той инвестира в компании като Pattern, Open Track, Framework и Open Nest, за да назовем само няколко.

През 2019 г. той и съпругата му Оливия Джун основават компанията PYM (Prepare Your Minds). Според съобщенията той е основал тази компания, за да се отърве от пристрастяването си към алкохола. Той, от друга страна, предлага предложения и хранителни добавки, които да помогнат при стрес, безпокойство и психични заболявания.

Продуктите на PYM са сертифицирани от лекари и съдържат аминокиселини, които са полезни за здравето. Естествените продукти са сред тях. Освен това Уилямс помага на съпругата си Оливия Джун с нейния бизнес „Hey Vina“, което е приложение за приятелство с жени.

Според профила на Уилямс в IMDB, той прави своя филмов дебют през 2007 г. с комедийния филм „Slow Your Roll: Extreme Comedy“, режисиран от Антъни Мадокс. Заедно със Сам Гош, Денис Л. А. Уайт и Виктор Круз, той играе поддържаща роля. През 2008 г. той е избран във филма „The Graduates“. В този филм той играе Майк Ресниски.

Блейк Мериман, Джош Адам Дейвис, Холи Лин Елис, Роб Брадфорд, Лена Хол, Том Краян и други също се появяват във филма. Други телевизионни предавания и документални филми, в които Зак участва, включват Entertainment Tonight, The Sad Life of Hunter Keith, Good Morning America Weekend Edition, Extra with Billy Bush, The Me You Can't See, Robin Williams: Come Inside My Mind и други .

Зак Уилямс Нетна стойност

Зак Уилямс прави много пари от различните си работни места. Той би спечелил приблизително 30-40 000 USD (приблизително) от своите инвестиции и консултантска работа. Той също така е добре компенсиран за актьорската си кариера, която се оценява на 15-20 000 USD (приблизително).

Той получава постоянна сума от своя бизнес, която може да бъде в диапазона от 40-45 000 USD (приблизително). Той води охолен начин на живот със съпругата и децата си в луксозен дом. Нетната му стойност се оценява на между 14 и 16 милиона долара към октомври 2022 г.

Любопитни факти

  • Той отбеляза Деня на паметта през юни 2021 г. и също публикува в своя акаунт в Instagram.
  • Зак изрази благодарност на мащехата си Марша Гарсес Уилямс, че се грижи за него като за негов син.
  • По време на AMPLIFY CHANGE през октомври 2020 г. той и семейството му бяха удостоени с 4-та годишна награда за наследство на смеха на Робин Уилямс.
  • Известният предприемач често пътува до различни градове със съпругата си.
  • Към юли 2021 г. официалният му профил в Instagram имаше 22,5 хиляди последователи и 38 публикации.
  • Той обича много фестивали, включително Коледа, Хелоуин и други.

Популярни Публикации