Жак Рог - възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Жак Рог е белгийски спортен изпълнителен директор и лекар, който е бил деветият президент на Международния олимпийски комитет от 2001 до 2013 г. Рог е обявен за почетен президент на Международния олимпийски комитет през 2013 г. научете повече за неговата възраст, биография, нетна стойност, височина, тегло и кариера.

Бързи факти

Пълно име Жак Рог
Псевдоним Жак
Известен като Спортен директор
Рождена дата 24 декември 1997 г
Възраст 79 години
Хороскоп Водолей
Родно място Гент, Белгия
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 58 кг
Измервания на тялото N/A
Националност белгийски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
образование N/A
приятелка Неженен
Съпруг Ан Рог
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Жак Рог

Жак Рог е роден в Гент, исторически фламандски пристанищен град 2 май 1942 г . Той се присъединява към родителите си на ветроходни екскурзии около белгийското крайбрежие на Северно море на тригодишна възраст. Той беше 79 години Когато той умря . Неговата зодия е Дева. Жак Рог е пълното му име. Той е израснал в Белгия, заедно със своите родители и братя и сестри. Rogge учи спортна медицина и получава медицинска степен в Обединеното кралство, преди да се върне в Белгия и да работи като ортопедичен хирург в Deinze. Освен това е преподавал в Свободния университет в Брюксел и Университета в Гент.

Височина и тегло на Жак Рог

Жак Рог е висок 5 фута 6 инча . Той тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Измерванията на тялото на Жак Рог са 36-28-34 инча. Жак Рог

Жак Рог (Източник: Google)

Нетната стойност на Жак Рог за 2022 г

Колко е нетната стойност на Жак Рог? Според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн сайтове, Нетното състояние на Жак Рог е 10 милиона долара към 2022 г на 79 години. Той изкарва пари като работи като професионален предприемач.

кариера

  • Преди това е бил председател на медицинската комисия на Международната федерация по ветроходство (ISAF) и началник на отделението по ортопедична хирургия в болницата в Гент.
  • Като спортен администратор, Роге е назначен за президент на Comité Olympique et Interfédéral Belge през 1989 г. и президент на Европейските олимпийски комитети през 1990 г.
  • Той бързо се утвърди като един от най-силните претенденти за заместник на Хуан Антонио Самаранч. На 16 юли 2001 г., по време на 110-ата сесия на МОК в Москва, той победи Дик Паунд (Канада), Ким Ун-Йонг (Корея), Пал Шмит (Унгария) и Анита.
  • Основното наследство на Rogge може би са Младежките олимпийски игри, вид олимпиада за по-млади спортисти, предложена от други, но одобрена от Rogge.

Съпруга и брак на Жак Рог

Коя е съпругата на Жак Рог? Той се жени за Ан Рог. Освен това няма информация за семейния произход на съпругата му.

Популярни Публикации