Зак Корнфелд - Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Зак Корнфелд е личност в социалните медии, базирана в Съединените щати. Зак Корнфелд е знаменитост в YouTube, предприемач, сценарист, видео продуцент и актьор. Той е добре известен с това, че е съосновател на YouTube канала The Try Guys с приятелите си Кийт Хаберсбергер, Нед Фулмър и Юджийн Лий Янг. Знайте всичко за Зак Корнфелд - Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Захари Корнфелд
Дата на раждане: 26 юли 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Youtube звезда, бизнесмен, видео създател, сценарист, видео продуцент, актьор
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Маги Бустаманте
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място Скарсдейл, Ню Йорк
Националност американски
Религия еврейски
образование Emerson College с бакалавърска степен по изящни изкуства
баща Адам Корнфелд
Майка Марго Корнфелд
Братя и сестри Едно (сестра Стефи)

Биография на Зак Корнфелд

Зак Корнфелд е роден на 26 юли 1990 г. и е на 30 години към момента на писане. Той е от Скарсдейл, Ню Йорк, и произхожда от еврейско семейство. Родителите на Зак са Адам и Марго Корнфелд. Освен това той има сестра на име Стефи. По същия начин Закари Андрю Зак Корнфелд е пълното му име.

Зак е евреин, но не спазва кошер или има бар мицва. Той обаче избира еврейското име Ракдан (на иврит), което се превежда като танцьор. Зак получава бакалавърска степен по изящни изкуства от колежа Емерсън.Освен това Зак има татуировка на усмихнато лице на дупето си и е диагностициран с анкилозиращ спондилит в края на двадесетте си години. След това той се подложи на възстановяване на косата през 2019 г. за борба с мъжката алопеция. Процедурата включва комбинация от операция и микроблейдинг. Въпреки че Зак е запален любител на котки, той също притежава куче на име Боуи.

Височина и тегло на Зак Корнфелд

Зак Корнфелд е висок мъж, висок 5 фута 7 инча или 1,75 см и тежащ приблизително 130 паунда или 59 килограма. Освен това, няма информация за измерванията на гърдите, талията, бедрата или бицепсите, размера на роклята или обувките. Освен това Зак има сини очи и кафява коса.

кариера

Зак Корнфелд е базирана в Лос Анджелис личност в социалните медии. Работи за BuzzFeed като видео продуцент и актьор. Зак е известен със своите комедийни видеоклипове и вирусни видеоклипове с кратка форма. Той е плувал с акули във виртуална реалност, симулирал е болките при раждане и е участвал в други странни експерименти като част от поредицата Try Guy. Зак Корнфелд, един от членовете на The Try Guys, е най-младият член на екипа.

През 2017 г. той и неговите съотборници създадоха видео, наречено 14 часа симулация на болка при раждане. Това видео бързо стана вирусно, натрупвайки милиони гледания за няколко месеца. Днес каналът им е натрупал над 7,3 милиона абонати, които продължават да растат ежедневно. Те наскоро напуснаха Buzzfeed и създадоха собствена продуцентска компания, 2nd Try LLC.

Зак Корнфелд Нетна стойност през 2022 г

Преместване на, Зак Корнфелд се оценява на нетна стойност от около 2 милиона долара към 2022 г . Той печели по-голямата част от парите си от своите видеоклипове в YouTube с другите Try Guys. Освен това Зак печели пари чрез своите лични/независими проекти, като магазина за чай.

Зак Корнфелд Приятелка и срещи

Зак Корнфелд се среща с Маги Бустаманте. Те направиха романтичната си връзка публично достояние на 12 декември 2018 г. На този ден Зак разкри, че се среща с Маги от близо три години.

Маги Бустаманте е потребител на Instagram, известен като @magsbustamante. Тя е защитник на здравето и уелнеса. Влюбените често споделят снимки един на друг в личните си акаунти в социалните медии. Освен това Зак поддържа изключително чист публичен профил без слухове, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат професионалната му кариера и личен живот.

Популярни Публикации