Зак Джелкс - Wiki, възраст, биография, тегло, височина, кариера, нетна стойност

Зак Джелкс е добре известен влиятелен човек в социалните мрежи. Зак Джелкс също е добре позната знаменитост в TikTok и Instagram. Разгледайте повече за Zach Jelks Wiki, възраст, биография, тегло, височина, приятелка, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Зак Джелкс
Дата на раждане 17 март 2000 г
Възраст 21 години
Хороскоп Риби
Късметлийско число 4
Щастлив камък Аквамарин
Щастлив цвят Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак Рак, Скорпион
Пол Мъжки
Държава Грузия
Известен като влиятел в социалните мрежи
Семейно положение единичен
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара.
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Атланта
Височина 5 фута 9 инча
Тегло 60 кг
Youtube Зак Джелкс Youtube
Instagram Instagram на Зак Джелкс
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Зак Джелкс, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Зак Джелкс? Зак Джелкс е на 21 години в момента. Той е роден в Атланта, Джорджия, на 17 март 2000 г. Що се отнася до неговите родители и братя и сестри, той не е разкрил много подробности за тях досега. Той обаче публикува няколко снимки с тях в Instagram. В резултат на това обсъждането на неговата националност и раса също се обмисля. По отношение на професионалната му подготовка, той може да е завършил бакалавърската си степен до 20-годишна възраст. Освен това той не е разкрил никакви подробности относно това.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Зак Джелкс? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Зак Джелкс в момента се измерва на 5 фута 9 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 60 кг. Очите му са кафяви, а косата му черна.  Зак Джелкс

Зак Джелкс позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

Зак е чест потребител на социалните медии. Той има голяма база от фенове в YouTube, TikTok и Instagram, наред с други платформи. В Instagram той има почти 3000 видеоклипа. От друга страна, той има над 18 хиляди зрители в YouTube и над 50 публикации. По същия начин той има около 4k последователи в TikTok и над 281k последователи в Instagram. По същия начин Зак в момента не се интересува от Facebook или Twitter.

Нетната стойност на Зак Джелкс 2022 г

Каква е нетната стойност на Зак Джелкс? Зак е натрупал значително състояние в резултат на професионалните си начинания. Той е известен като знаменитост в Instagram, където привлича много внимание. Според автора той е един от най-богатите Instagram модели в Атланта. По отношение на нетната стойност, Зак Джелкс спечели между 1 и 5 милиона долара през 2022 г . В резултат на това той все още не е разкрил подробности за месечното си възнаграждение.

Професионален живот, кариера и стил на живот

По отношение на професионалния живот на Зак, той започва кариерата си в Instagram. Instagram му помогна да постигне много признание и слава. За разлика от това, първият актуализира втория си акаунт в Instagram през май 2015 г. Освен това, обсебената от мемите звезда на социалните мрежи, добре известна със своя акаунт в Instagram, отмени. Неговата ранна хип-хоп танцова хореография и забавни мемета бяха изключително успешни там. Той и ThatKiddTobi също са известни с това, че качват оригинална танцова хореография в Instagram.

По същия начин той получи много подкрепа от фенове в своите канали в YouTube и TikTok. Зак качи първия си видеоклип на страницата си в YouTube, Proof that I am a Robot, преди две години. Видеото вече има над 20 000 гледания. Следвайки популярността и подкрепата на своите фенове в неговия канал в YouTube, той започна да качва по-забавни видеоклипове в носителя, в които отговаря на видеоклипове на други потребители на YouTube и няколко други. В резултат на популярността на Instagram и YouTube, той започва да създава видеоклипове в TikTok. По същия начин Зак получи много любов от своите последователи в TikTok.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Зак Джелкс? Зак е добре позната личност в Instagram. Той е млад и надарен човек. В резултат на това той все още е ерген и доволен от живота си. Според автора той може да е имал връзка с момиче преди година, въпреки че не е споменавал за това. От друга страна, Зак държи личния си живот далеч от светлината на прожекторите.

Факти

  • Зак Джелкс е добре известен влиятелен човек в социалните мрежи.
  • Зак Джелкс също е добре позната знаменитост в TikTok и Instagram.
  • По отношение на професионалния живот на Зак, той започва кариерата си в Instagram.
  • По същия начин той получи много подкрепа от фенове в своите канали в YouTube и TikTok.
  • Зак качи първия си видеоклип на страницата си в YouTube, Proof that I am a Robot, преди две години.

Популярни Публикации