Зай Хилфигър - биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Зай Хилфигер е известен американски танцьор, певец и разработчик на съдържание в социалните медии. Едноименният YouTube канал на Zay Hilfiger, „Zay Hilfiger“, има над 1,46 милиона абонати. Той е и певец на вирусната песен „Juju On That Beat“, в която участва Zayion McCall. Знайте всичко за Зай Хилфигър - биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Зай Хилфигер
Дата на раждане: 15 ноември 2000 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 1
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Карах Велес
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Детройт, Мичиган
Националност американски
Етническа принадлежност афроамериканец
Религия Кристиян
образование Завършил колеж
Twitter Зай Хилфигър в Twitter
Youtube Зай Хилфигър в Youtube

Биография на Зай Хилфигер

Зай Хилфигер е двадесет годишен модел, роден на 15 ноември 2000 г. Зодия Скорпион. Зай също е роден в Детройт, Мичиган, и е американски гражданин. По същия начин, когато става въпрос за неговия етнически произход и религия, Зай е афроамериканец, който практикува християнството. Като личност в социалните медии, той е доста предпазлив и личен относно личния си живот. По същия начин в обществото няма информация относно неговите братя и сестри или родители.

По същия начин, когато става въпрос за младостта му, Зай е запален по танците от малък. По същия начин родителите му са били изключително подкрепящи, призовавайки го да следва амбицията си да бъде танцьор. Освен това Зай е завършил колеж. Няма обаче информация за учебното заведение, в което е записан.Височина и тегло

Зай е със среден ръст и има слабо тяло. По същия начин той е висок 5 фута 5 инча (65 инча) и тежи приблизително 50 килограма. Точните му физически измервания обаче все още не са достъпни. По същия начин той има тъмна кожа, черни очи и тъмнокафява коса.

кариера

Кариерата му претърпява обрат, когато среща Тимъти Маккол, местен филмов продуцент. Тази среща доведе до съвместна песен между Zay и Zayion McCall, която те нарекоха „Juju on That Beat“. Тази песен първоначално беше пусната в YouTube канала на Zay като един от неговия микстейп „Why So Serious?“.

Освен това на 5 ноември 2016 г. тази песен беше качена в акаунта на дуото в YouTube, „The ZayNetwork“. По същия начин, това видео беше наречено „Любимо музикално видео“ от „Kids Choice Awards“. По подобен начин тази песен беше сертифицирана двойно платинено от прочутата „Асоциация на звукозаписната индустрия на Америка“.

От друга страна, Zay Hilfiger започна кариерата си в YouTube на 1 ноември 2016 г. и в момента има 1,46 милиона последователи на своя едноименен канал „Zay Hilfiger“. Освен това най-ранният му видеоклип е за вирусния хит „Juju On That Beat“. Освен това той качва други видеоклипове с танци в своя канал. След това той издаде „ZAYHILFIGER – ROLL PLAY (ОФИЦИАЛНО АУДИО)“, „MIGOS – SLIDE ON EM (ОФИЦИАЛНО ТАНЦОВО ВИДЕО)“, „21 SAVAGE – X (ОФИЦИАЛНО ТАНЦОВО ВИДЕО)“ и „21 SAVAGE – SAVAGE MODE (ОФИЦИАЛНО) ТАНЦОВ ВИДЕО)'.

Нетната стойност на Zay Hilfiger през 2022 г

Зай е Youtuber, певец и танцьор, допринасящ за неговата нетна стойност и приходи. По същия начин той е спечелил респектираща сума пари по време на кариерата си. По същия начин, Зай Хилфигер се оценява на около 2 милиона долара към 2022 г.

Зай Хилфигър Приятелка и срещи

Зай е прав и има връзка. Съобщава се, че той се среща със звездата на Instagram Аясия Велес, според множество онлайн източници. Те започнаха да се срещат през 2017 г. и сега са в щастлива връзка.

Популярни Публикации