Загубата на тегло на Шон Лок беше знак за неговата неизвестна битка с рака

Шон Лок отново прави заглавия, почти година след смъртта му. Каква е причината? Последният епизод на Лок, заснет преди смъртта му, беше излъчен по телевизията от екипа на 8 Out of 10 Cats Does Countdown. Програмата затвори с почит към комикса, със съобщение преди надписите, което гласеше,

В памет на комедийната икона Шон Лок, 1963 – 2021 г.

След инцидента няколко почитатели бяха разстроени, докато няколко други бяха открити да обсъждат загубата на тегло на Лок - точно преди да умре. Феновете твърдяха, че лошото здравословно състояние на легендарния комик е очевидно, тъй като той е отслабнал видимо през последните години. Шон Лок

Шон Лок

Болестта и загубата на тегло на Шон Лок се обсъждат от феновете

Първо и най-важно, Лок беше диагностициран с рак на белите дробове преди много време, но той реши да не го излага на света и се бори с него тайно.

Той продължава да работи, най-вече като редовен участник в британското комедийно панелно шоу 8 Out of 10 Cats Does Countdown. Заедно с колегата си комик Джон Ричардсън, той беше един от двамата редовни капитани на отбора.

И така, няколко месеца след смъртта на Лок, потребител на YouTube качи видеоклип в платформата, който включваше компилация от последните изяви на Лок в 8 Out of 10 Cats Does Countdown.

Зрител остави коментар към видеото.

Шон е гадняр. Очевидно беше болен тук, но продължи като интелигентен човек. Жалко, че го няма

Друг човек заяви,

Има човек, който явно не е добре и не може да се чувства добре, но той продължава да разсмива другите и да носи радост на света до края. Той може да ни научи на едно или две неща.

Загуба на тегло и неизвестна битка с рака

Почитателите на Лок, както и последният, изобщо не знаеха за тайната борба на комика с рака.

Загубата на тегло обаче показваше лошото му здраве, което накара почитателите да се тревожат за него за продължителен период от време. Преди намаляването на теглото и борбата с рака, той беше много очарователен комик, който често носеше усмивката си заедно с правоъгълните си очила с черни рамки.

Лок, със забавните си лица и сценични движения, също беше много динамичен на сцената. Но ужасната новина в крайна сметка трябваше да излезе наяве и когато го направи, опустоши много сърца. Бил Бейли, колега комик, беше един от първите, които информираха света за смъртта и болестта си през август 2021 г.

По време на интервю той разкри, че Лок продължава да работи въпреки болестта си, което му позволява да остави на семейството си състояние на стойност над 4 милиона долара.

- заяви Бейли.

Той е невероятно смел и труден човек, който остана психически силен през цялото изпитание. Просто съм благодарен за времето, което прекарахме заедно

Бравата е оцелял от съпругата си Анушка Нара Гилтсоф и трите им деца.

Популярни Публикации