За Мили Алкок от „Къщата на дракона“ – възраст, ръст, родители и още

Само за няколко години Мили Алкок премина от игра в местни австралийски сериали до участие в предисторията на HBO Game of Thrones. Най-новото голямо постижение на актрисата е участието й в House of the Dragon на HBO. Тя започва актьорската си кариера в родната си страна. Досега тя не е преминала в Холивуд. Въпреки това, като се има предвид почти сигурният успех на Къщата на дракона, тя може бързо да стане известно име. Ето някои интересни факти за актрисата от Къщата на дракона.

http://

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Mils (@millyalcock)Възрастта и родителите на Мили Алкок

Алкок е роден на 11 април 2000 г. в Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия. Израснала е в града с двамата си братя и родителите си. Тя продължи да живее с родителите си до март 2020 г., когато кариерата й тръгна нагоре благодарение на ролята й в Upright с Тим Минчин. Освен това тя нямаше никакво намерение да опакова вещите си и да си тръгва, поне не по това време.

По време на интервюто си с Vogue тя обсъди как нейните хобита се различават от тези на другите членове на семейството й. Според Vogue семейството й е било по-скоро спортно домакинство, отколкото артистично.

Израснах в семейство, предимно в ръгби съюз; няма смисъл, обясни Алкок. Тя също така се пошегува, че единствената причина да се интересува от актьорството е, че никой друг в семейството й не го е направил.

Тя е наясно с възрастта и външния си вид

Тя беше само на 19 години по време на интервюто. Въпреки това тя ясно осъзнаваше как изглежда физически. Нещо повече, тя беше много наясно, че изглежда много по-млада от 19, което допринесе за успеха й в Upright. Тя обаче видя как Холивуд е създал неразумни очаквания за хората в тийнейджърските и двадесетте години да изглеждат като на 25. Тя посочи това да изглеждаш по-млад от твоята възраст като нож с две остриета, тъй като предлага както предимства, така и недостатъци.

„Les Norton“, „Upright“ и „House of the Dragon“ са сред творбите на Алкок.
Алкок направи телевизионния си дебют през 2014 г. с кратка роля в телевизионното шоу Wonderland. След това тя взе тригодишна пауза, докато получи следващата си роля в минисериала High Life от 2017 г.

Изпълнението й в Les Norton, телевизионен минисериал от 2019 г., получи много положителни отзиви. В четири епизода тя играе Сиан Галезе.
След това нейните роли постепенно стават все по-големи - The Gloaming, Reckoning и The Familiars - докато не получи ролята на Мег заедно с Минчин в Upright. Това беше събитието, което я постави на картата.

Минчин не беше сигурен дали един млад човек наистина би могъл да изиграе толкова сложна роля като Мег, дори ако вярваше, че Алкок е талантлив. Алкок, от друга страна, удиви всички с вълнуващо и енергично изпълнение.

Популярни Публикации