Yves Tumor- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Кариера

Ив Тумор е млад и талантлив американски музикант и продуцент на експериментална музика. Тиймс, Бекеле Берхану, Раджел Али, Шанти, Ивси Рей, Вон и Вирус са някои от другите прякори на Ив Тумор.

Бързи факти

Пълно име: Шон Боуи
Пол: Мъжки
Професия: Музикант, певец, продуцент на експериментална музика
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Маями, Флорида
Националност американски
Височина 5 фута 9 инча
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на косата Тъмно кафяво
Цвят на очите Тъмно кафяво

Биография на тумора на Ив

Точната дата на раждане на Ив Тумор не е известна. Някои твърдят, че са родени през 1970 г., докато други твърдят, че са родени през 1989 г. Възрастта и зодията на тумора обаче остават неизвестни. Освен това пълното име на Tumor е Шон Боуи. Те са родени в Маями, Флорида, и израснали в Ноксвил, Тенеси. Няма допълнителни подробности за личния живот на Tumor, като техните родители, братя и сестри, образователен път и т.н.

Височина и тегло на тумора на Ив

Туморът на Ив е висок приблизително 5 фута 9 инча (1,75 метра). По същия начин музикантът има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса. Освен тези, няма други подробности за другите телесни измервания на Tumor, като тяхното тегло, измервания на гърдите-талията-ханша, бицепсите, размера на роклята и т.н.  Ив Тумор

Yves Tumor пее (Източник: Instagram)

кариера

Ив Тумор е професионален музикант и продуцент на експериментална музика. Този музикант в момента е базиран в Торино, Италия. Този изпълнител досега е издал четири студийни албума: When Man Fails You през 2015 г., Serpent Music през 2016 г., Safe in the Hands of Love през 2018 г. и Heaven to a Tortured Mind през 2020 г.

Що се отнася до музикалната кариера на Tumor, те започват да правят музика на 16-годишна възраст. Музиката осигуряваше бягство от тяхната светска и консервативна среда. Този самоук музикант свири на барабани, китара, бас и клавишни. Tumor, музикант, се запознава с Mykki Blanco през 2012 г. По-късно дуото обикаля Европа и Азия в продължение на две години и половина.

След това музикантите записват като Teams и правят музика в началото на 2010-те. Tumor стартира проекта Yves Tumor през 2015 г. с EP за берлинския експериментален клубен лейбъл Janus. Имаха и такъв за лейбъла Dogfood MG на Blanco. Tumor издават дебютния си албум, When Man Fails You, същата година.

Освен това през септември 2016 г. това лице подписа с PAN Records. След това музикантът издава дебютния им албум Serpent Music. Те прекараха три години в работа по този албум, след като се преместиха в Лайпциг, Германия. Този албум също е записан в Маями, Лайпциг, Лос Анджелис и Берлин.

По подобен начин през септември 2017 г. този музикант направи безплатен компилационен албум, наречен Experiencing the Deposit of Faith. Същата седмица съобщение за турне разкри, че този музикант е подписал с Warp Records. След това Tumor тръгна на турне с ново аудиовизуално шоу.

Освен това този музикант издаде своя дебют на Warp, Safe in the Hands of Love, през септември 2018 г. Певицата го предшества със синглите Noid на 24 юли, Licking an Orchid на 29 август и Lifetime на 3 септември. Освен това албумът получи единодушни похвали от музикалните критици.

По същия начин заглавието на този четвърти албум е Heaven to a Tortured Mind и ще бъде издаден на 3 април 2020 г. Преди това, на 3 март, те пуснаха сингъла Kerosene. След това, през октомври 2020 г., този музикант разкри в интервю с Мишел Лами, че имат още едно EP и цял албум, които са почти завършени, но са готови да започнат да довършват.

След това музикантът издаде сингъла Let all the poisons that lurk in the mud steep out през декември 2020 г. Това беше колаборация между Kelsey Lu и Kelly Moran и Moses Boyd. Освен това през юли 2021 г. те издадоха друго EP, озаглавено The Asymptotical World. Те работиха по това EP с колегите си от групата Chris Greatti и Yves Rothman.

Ив Тумор Нетна стойност

Продължавайки напред, този американски музикант има приблизителна нетна стойност от 5 милиона щатски долара към 2022 г.

Ив Тумор Гадже, Запознанства

Ив Тумор се идентифицира като родово небинарен човек и по този начин предпочита местоименията те/тях и той/него. Романтичните връзки, слуховете и скандалите на Тумор не са разкрити. По време на пандемията от COVID-19 през 2020 г. музикантът беше зает с проектиране на мебели и разширяване на интереса им към тапицерията.

Популярни Публикации