Yuvraj Menda- Wiki, възраст, височина, етническа принадлежност, връзка, нетна стойност, кариера

Юврадж Менда е известен индийски актьор, модел, танцьор, звезда на TikTok, влиятелен човек в социалните медии, създател на съдържание и предприемач. Този невероятен талантлив мъж е добре известен със своите танцови способности. Не само това, но той също е добре известен с публикуването на ролки и видеоклипове със синхронизиране на устни в своите акаунти в социалните медии.

Юврадж също е създал множество танцови видеоклипове с най-добрия си приятел и влиятелна личност в социалните медии Таниша Мирвани. Менда работи и в развлекателната индустрия. Той стана известен, след като беше разкрито, че ще участва в предстоящия сериал на Netflix The Archies. За да научите повече за биографията на Юврадж Менда, прочетете тази статия.

Бързи факти

Пълно истинско име Юврадж Менда.
Възраст (към 2022 г.) Ч/Б 20-24г.
Професия Актьор, танцьор, модел, TikTok звезда, влиятелен човек в социалните медии, създател на съдържание и предприемач.
Дата на раждане Ч/Б 1998-2002.
Място на раждане Индия.
Сегашен адрес Мумбай, Махаращра, Индия.
образование Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Нетна стойност INR 1-2 Crores (приблизително).
Националност индийски.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски произход).
каста джаци.
Религия индуизъм.
Тегло В килограми: 60 кг
В паундове: 132 lbs
Височина Във футове инчове: 5′ 8″
В метри: 1.72 m
В сантиметри: 172 см
Цвят на косата черен.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Номер на обувка 7 САЩ.

Биография на Юврадж Менда

Юврадж Менда е роден в Индия от индийски родители, според докладите. Той е индуист и принадлежи към хиндуистката религия. Освен това Юврадж е надарен човек. Не можем да намерим истинската му рождена дата. Възрастта на Юврадж се оценява на между 20 и 24 години.Според това той е роден между 1998 и 2002 г. Има силно желание да работи в тази индустрия дълго време.

Юврадж Менда Образование

Според докладите той е завършил фундаменталното си обучение в Индия. Освен това, той взе няколко курса в реномиран университет в друга държава.

  Юврадж Менда

Yuvraj Menda (Източник: Instagram)

Семейство Юврадж Менда

Подробности за членовете на семейството му не са налични. Юврадж е син на индийски родители, според докладите. Имената на родителите му обаче не са известни. Вярваме, че Менда принадлежи към кастата на джатите.

Състояние на връзката на Юврадж Менда

В интернет има много въпроси относно пола и сексуалността на Менда. Според профила му в Instagram той използва местоименията Той/Той. Нека ви кажа, че Юврадж е мъж с чиста сексуална ориентация.

Няма налични подробности за настоящата му приятелка. Според докладите той е необвързан. Менда също обича да публикува видеоклипове със синхронизиране на устни в социалните медии със своята приятелка Таниша Мируани.

кариера

Що се отнася до професията му, Юврадж е професионален актьор и танцьор. Преди да навлезе в телевизионната индустрия, той е фокусиран предимно върху танцовата си кариера. Той също е влиятелен човек в социалните медии. Той създаде многобройни ролки в Instagram и видеоклипове за синхронизиране на устни в TikTok. Yuvraj също е работил с добре познатата влиятелна в социалните медии Aléa-tara Motwane.

Юврадж стана известен през май 2022 г., след като разкри обложката на предстоящия си филм The Archies.

Според IMDb това е първият му телевизионен филм. Зоя Ахтар режисира този филм на Netflix. Suhana Khan, Khushi Kapoor, Mihir Ahuja, Vedang Raina, Agastya Nanda и DOT участват в The Archies. Този филм ще бъде пуснат през 2023 г.

Юврадж Менда Нетна стойност

Доходите на Юврадж от развлекателната му кариера са значителни. Той също така получава заплащане за платени сътрудничества. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Юврадж Менда се оценява на между 1-2 крори INR (приблизително).

Любопитни факти

  • Юврадж също се появява в няколко сценични пиеси.
  • Той също танцува на различни събития.
  • Според съобщенията The Archies е неговият режисьорски дебют.
  • На 29 юли 2020 г. той направи първата си публикация в Instagram.
  • Yuvraj също е правил мимически изпълнения.

Популярни Публикации