Yungblud- Възраст, Нетно състояние, Височина, Приятелка, Кариера

Юнгблуд е певец и китарист от САЩ. Първото му EP, Yungblud, беше публикувано на 19 януари 2018 г., а първият му албум, 21st Century Liability, беше публикуван на 6 юли 2018 г. В допълнение, той дебютира с дългоочакваната си нова мелодия, Strawberry Lipstick, която беше придружена от експлозивна визуализация. Научете повече за нетната стойност на Yungblud, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, приятелка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Доминик Ричард Харисън
Псевдоним Юнгблуд
Известен като певица
Възраст 24-годишен
рожден ден 5 август 1997 г
Родно място Донкастър, Англия
Знак за раждане Лео
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Височина 5 фута 9 инча
Тегло 68 кг (149 паунда)
Статистика на тялото 42-32-35 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка 10 (САЩ)
приятелка Хелси
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност Приблизително милион
Марки N/A
Хоби N/A

Юнгблуд Биография, възраст и националност

Кой е Юнгблуд? Той е роден в Донкастър, Англия, на 5 август 1997 г. Той е 24-годишен мъж. Неговата зодия е Лъв. Той е със смесено наследство и британска националност. Доминик Ричард Харисън е неговото собствено име. Саманта Харисън е името на майка му, а Джъстин Харисън е на баща му. Той също има братя и сестри. Джемайма Харисън и Изабела Харисън са двете му по-малки сестри. По отношение на образованието, той посещава образователни училища по изкуства в Лондон и се появява в Emmerdale и The Lodge, преди да започне музикалната си кариера.

Също така, знайте за Grace Beedie Wiki, биография, възраст, височина, тегло и нетна стойност .Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Юнгблуд? Той е висок 5 фута 9 инча. Тежи около 68 кг (149 паунда). Физическите му размери са 42-32-35 инча. Има кестенява коса и тъмнокафяви очи.

  Юнгблуд

Юнгблуд позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Юнгблуд 2022 г

Каква е нетната стойност на Yungblud? Започва да създава песни, когато е на 16 години. Харисън стартира първата си песен, King Charles, през 2017 г. Той композира песента Tin Pan Boy за саундтрака на телевизионния сериал 13 Reasons Why. Нетното състояние на Yungblud е 1 милион долара към 2022 г . Смята се, че нетната му стойност е приблизително един милион долара. Основният му източник на доходи е пеенето.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Юнгблуд? Има връзка с певицата Халси. Тя е бисексуална. Тя често е изразявала своето противопоставяне на бифобията. Освен това Халси и Юнгблуд признаха романса си през февруари, месеци след като за първи път бяха видени заедно.

Факти

  • Той знае как да свири на китара, пиано, барабани и тамбура.
  • Той е получил Риталин в ранна възраст, но майка му е поискала той да бъде свален, тъй като отнема индивидуалността му.
  • Той има огромна база от фенове в каналите си в социалните медии.
  • Профилът му в Instagram има милиони последователи.
  • Харисън беше диагностициран с ADHD, когато беше дете.
  • Той призна пред Evening Standard през февруари 2020 г., че е опитал да се самоубие два пъти след поредица от отлични и неприятни събития в кариерата му.

Освен това знайте за Maxmoefoe Bio, Wiki, Нетна стойност, Заплата, Кариера .

Популярни Публикации