Yuna от ITZY е критикувана за използването на подложки за укрепване на бедрата по време на промоцията

Yuna от ITZY наскоро беше наказан в социалните медии за предполагаемото използване на подложки за повишаване на бедрата, докато рекламираха скорошното си завръщане CHECKMATE. На всички промоционални събития идолът беше забелязан с по-извита талия от обикновено. Освен това, с публикуването на снимките на папараците, хората започнаха да спекулират, че Юна от ITZY е била подложена на промени по тялото по естетически причини. Чертите на лицето и фигурата й често са били хвалени. Актрисската й атмосфера винаги е привличала вниманието и я е отличавала от останалите.

Хората обаче наказаха идола, че се опитва да промени истинската си форма на тялото. Едновременно с това много последователи излязоха да защитят идола за нейното решение и вместо това се застъпиха за по-малко наблюдение на знаменитости.

Юна от ITZY е наказвана за това, че носи подплънки на бедрата.

Нетизени наскоро наказаха Юна от ITZY за предполагаемото използване на подплънки, за да направи талията си по-извита. Нетизени наказаха Юна от ITZY, че се опитва да промени образа на тялото си, когато вече е доста привлекателна. Някои твърдят, че подобен ход поставя неразумни стандарти за привлекателност за феновете.

  ИЦИ

Няколко нетизени обаче защитиха Юна от ITZY, твърдейки, че тя има пълното право да носи всичко, което я кара да се чувства сигурна. В крайна сметка всичко се свежда до лични предпочитания. Публиката е еднакво отговорна да помага на K-pop звездите да се чувстват сигурни в изразяването на истинската си същност. Обществеността, според нетизените, трябва да спре да коментира и да обръща внимание на всеки малък аспект от телата на идолите и вместо това да се концентрира върху техните песни и работа.

K-pop е известен с нереалистичните си стандарти за красота.

K-pop е скандално известен с нереалистичните стандарти за красота, които граничат с невъзможното. Жените идоли, за които се предполага, че са идеал за съвършенство по всяко време, изглежда се сблъскват с още по-строги норми. Освен огромни очи, дребно лице с v-образна челюст, висок мост на носа и пухкави големи устни, нереалистичните стандарти също изискват те да имат изключително слаби тела, в идеалния случай с форма на пясъчен часовник.

Жените в Южна Корея, които нямат естествено сладострастни форми, понякога са приканвани да носят импланти, за да повишат самочувствието си. Това е честа практика в K-pop музикалния бизнес, където жените звезди са почти задължени да носят подплънки на гърдите и бедрата, за да изглеждат привлекателни по време на сценични изпълнения и музикални видеоклипове. Няколко бивши K-pop стажанти излязоха, за да признаят, че са били принудени да носят подобни модификации, които са не само неудобни и неудобни, но и вредни в дългосрочен план.

  ИЦИ

Да не говорим, че тяхното самочувствие беше толкова ниско, че не можеха да излязат, без да се обърнат към тези подобрения. Кристин Парк, бивш член на вече несъществуващата K-pop група Blady, веднъж каза, че женските идоли трябва да имат бляскава физика или много сладострастна фигура и че подплънките за гърди и бедрата са задължителни. Тя каза още,

Всеки път, когато бяхме на сцената, или носехме определени подплънки за сутиен, или подложки за бедрата, за да подобрим тялото си по същество, и да, това е ужасно, защото когато се прибирах вкъщи и свалях всички сутиени и подложки за дупето, се чувствах изключително неудовлетворена с моето тяло и неуверен.

ITZY направи своя дебют в JYP Entertainment през 2019 г. и беше обявен за Monster Rookies на ерата. Тяхното изпълнение на първата им песен Dalla Dalla беше толкова невероятно, че те получиха първата си музикална програма за радиостанция за рекордните 11 дни и спечелиха MNET на MNET! Обратно броене само за 9 дни.

Музикалното видео на сингъла също получи рекордните 24 милиона гледания, най-високото за всеки дебют на K-pop група. CHECKMATE отбелязва най-доброто количество предварителни поръчки на ITZY за албум до момента, но също така е едва четвъртият албум на женска група в историята, който е постигнал 700 000 предварителни поръчки на склад. Girls на aespa, THE ALBUM на BLACKPINK и Formula of Love на TWICE: O+T=3 бяха единствените женски групи, постигнали това постижение.

Популярни Публикации