Yrndj- Възраст, Нетно състояние, Височина, Приятелка, Кариера, Националност

Yrndj е популярен американски геймър, YouTuber и личност в социалните медии, известен със своето „NBA Live“ и YouTube съдържание. Освен това се публикуват шеги, видеоклипове за игри, предизвикателства и видеоклипове с въпроси и отговори. Научете повече за нетната стойност на Yrndj, биографията, възрастта, националността, приятелката, височината, Instagram, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Демарко Джаксън
Дата на раждане: 11 януари 2000 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber и личност в социалните медии
Държава: елен
Височина: 5 фута 1 инча (1,55 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 200 хиляди долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Атланта, Джорджия
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Facebook Демарко Джаксън във Facebook
Twitter Демарко Джаксън в Twitter
Youtube Демарко Джаксън Youtube
Instagram Демарко Джаксън Instagram

Yrndj Биография и ранен живот

Yrndj е a 22-годишен Американски геймър, YouTuber и личност в социалните медии. На 11 януари 2000 г. той е роден в Атланта, Джорджия, САЩ. Демарко Джаксън е неговото собствено име.

Имената на баща му и майка му засега не са известни. Има по-малки братя и сестри, но имената им са неизвестни. Той обаче е от афро-американски произход. Неговата зодия е Козирог. По отношение на образованието най-вероятно е в гимназия. Той е дал приоритет на извънкласните дейности пред академичните. Въпреки това няма информация за другите му училища или университети.Yrndj височина и тегло

Той е висок 5'11 (1,55 м) и теглото му не е известно. Освен това, няма информация за измерванията на гърдите-талията-ханша, бицепсите и т.н. Очите му са тъмнокафяви, а косата му е кафява.

  Yrndj

Височина Yrndj (Източник: Instagram)

Yrndj Професионална кариера

По отношение на професионалния си живот той е сензация в YouTube. По отношение на кариерата си в YouTube, той стартира своя канал на 29 юли 2014 г. Той пусна първия си видеоклип, озаглавен „NBA 2K16| СЪЗДАТЕЛ НА ОБУВКИ: джапанки GUCCI, в YouTube. В това видео той разкри страстта си към колекционирането на чифтове обувки „NBA Live“. По-късно неговият ентусиазъм помогна на Yrndj да спечели повече абонати за канала си в YouTube.

NBA Live, NBA gameplay, Prank и Q&A са някои от неговите видеоклипове в YouTube. Той притежава и има достъп до канала, но е само продуцент на съдържание. Първото му видео в канала беше NBA 2K16| СЪЗДАТЕЛ НА ОБУВКИ: GUCCI FLIP FLOPS, в които той демонстрира интереса си към колекционерските шоута и NBA.

Един от най-популярните видеоклипове е YNW MELLY BETRAY PRANK ON RAT MAFIA? (ТЕ МИСЛЕХА, ЧЕ ЖИВОТА ИМ Е СВЪРШИЛ)???. Видеото е качено на 20 март 2019 г. и е получило близо 3 788 977 гледания.

‘RG ТРЪШ ГОВОРИТЕЛЯТ НАЙ-НАКРАЯ МЕ СРЕЩНА ЗА THR FADE! (ДЕЙСТВИТЕЛНИ КАДРИ)“, „МОЖЕ ЛИ ЦЕЛИЯТ ОТДАР ДА НАПРАВИ ШЕГА НА BOUJIE YOUTUBER“ и КРАЯТ НА RG OFFICIAL (НАПУСКАНЕ НА ГРУПАТА).

Първоначално той споделя видеоклипове, свързани с „NBA Live“. Тази поредица от видео игри се състои от видеоклипове за геймплей със съвети и трикове.

Повече за кариерата

В почти всички негови видеоклипове с въпроси и отговори, които той започна да прави, след като натрупа значителен брой абонати, феновете питаха за колекцията му обувки, като същевременно изразяваха нетърпението си да научат кой чифт Yrndj би купил следващия. Той също така си сътрудничи с YouTuber Kyra Michelle и участва в няколко видеоклипа в канала CeyNoLimit.

Във видеоклиповете с въпроси и отговори той не само обсъжда колекцията си обувки, но също така обсъжда и другите си интереси. В един от тези видеоклипове той обсъжда предишния си навик да пуши. Въпреки това „YouTube“ не винаги е бил първият му избор за кариера.

Освен това той използва Twitch като платформа за предаване на живо на играта, която излъчва. Той също така използва Instagram и Twitter като платформи за социални медии.

Yrndj Нетна стойност и награда

Yrndj все още не е спечелил нито една от наградите. Въпреки това, с неговия талант и много години зад гърба си, той все още може да спечели много награди през следващата година.

Колко е нетната стойност на Yrndj? Талантливият YouTuber се оценява на нетна стойност от около 0k към октомври 2022 г. Нетната му стойност е повлияна от статуса му на личност в социалните медии и YouTuber. Няма налична информация за неговите коли, къщи или доходи.

Yrndj приятелка и запознанства

С кого се среща Yrndj? Yrndj е честен мъж, който все още не се е оженил. Според канала му в YouTube той е имал връзка. Името на нейната приятелка все още не е разкрито. Тя не е участвала в нито една от другите връзки.

Той пази личния си живот в тайна и не го споделя с другите. Така че около него няма слухове или противоречия. Той предпочита да избягва слуховете и противоречията, за да се концентрира върху кариерата си.

Социална медия

Даровитата рапърка е активна в социалните мрежи. Неговият мениджър в Instagram, omg dj, има 185 хиляди последователи. Неговият акаунт в Twitter, @yrndj, има над 8,9 милиона последователи, но страницата му във Facebook има малък брой последователи. Освен това личният му YouTube канал, Yrndj, има над 874 хиляди абонати.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 5.
  2. Щастливият му камък е топаз.
  3. Щастливият му цвят е кафяв.

Също така знайте за Нетна стойност на Райън Хейууд, биография, възраст, националност

Популярни Публикации