Youn Yuh-jung признава, че е захвърлила сценария на Pachinko след прослушването на Apple TV

Юн Ю Юнг , ветеран корейски актьор, наскоро разкри, че е била поканена на прослушване за героя, който играе в оригиналния Pachinko на Apple TV+. Актьорът, който работи в развлекателната индустрия почти пет десетилетия, продължи да казва, че прослушването за роля след толкова години като актьор е безсмислено.

На скорошна пресконференция на Pachinko, Youn Yuh-Jung заяви:

След десетилетия изпълнения нямаше смисъл да се явявам на прослушване.Тя също така заяви, че макар да е наясно как изпълнителите в Америка се явяват на прослушвания за роли, тя не е свикнала да преминава през същия процес като кореец. Когато Юн Юх-Джунг беше поканен на прослушване за Пачинко, той беше изненадан.

Youn Yuh-Jung каза защо е била изненадана, когато я потърсили на прослушване за ролята, казвайки:

В нашата професия, ако се явя на прослушване и шоуто каже: Не вярваме, че си подходящ за тази работа, хората ще кажат, Youn Yuh-jung се провали на прослушването. Не можех да си позволя да рискувам 50-годишната си кариера за тази единствена работа, така че хвърлих осемте сценария, които пристигнаха на входната врата.

След като потвърди, че ще получи ролята, тя разкри, че е записала прослушването за шоуто. Тя заяви,

Увериха ме, че не е така и ме поканиха да участвам в театъра, което и направих. Мисля, че имаше общо шест прослушвания, но аз присъствах само на четири от тях.

Оригиналът на Apple TV+ Pachinko е базиран на бестселъра на Мин Джин Лий от New York Times от същия период. Шоуто ще проследи живота на корейско семейство, което емигрира в Япония в драма от епохата на фантастиката. Лий Мин-хо, Джин Ха и Ким Мин-ха са сред актьорите в уеб сериала, чиято премиера в стрийминг платформата ще бъде на 25 март.

Очарователният тийзър на шоуто дразни Лий Мин-хо в аватар, който той никога не е виждал преди. След появата му в K-драмата на SBS The King: Eternal Monarch, феновете на актьора ще могат да го гледат и по телевизията.

Популярни Публикации