Yoo-Jin- възраст, нетно състояние, височина, съпруг, кариера, етническа принадлежност

Ю-Джин е южнокорейски модел и актьор. Ю-Джин е завършена актриса, която получи наградата за драма на MBC за най-добра нова актриса за работата си по „Вкусно предложение“. Научете повече за нетната стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера и факти на Ю-Джин

Бързи факти

Пълно име Ю-джин Со
Дата на раждане 11 август 1981 г
Възраст 41 години
Късметлийско число единадесет
Щастлив камък Рубин
Щастлив цвят злато
Най-доброто съвпадение за брак Стрелец, Близнаци, Овен
Пол Женски пол
Професия актриса, модел
Държава Южна Кореа
Височина 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение женен
Женен Дата 19 януари 2013 г
Съпруг Paik Jong-won
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност южно корейски
образование Университет Донгук
деца три
Twitter Ю-джин Со Туитър
Instagram Ю-джин Со Instagram
Лична мрежа Yu-jin So Personal Web
Седмица Yu-jin So Wicked
Марки N/A
Хоби N/A

Yoo-Jin Биография, възраст и ранен живот

Кой е Yoo-Jin? Така че Ю-джин е пълното й име. Името й се изписва като „“ на хангул и „“ на ханджа. Родена е на 11 август , 1981. Тя е на 41 години. Освен това тя е родена и израснала в Южна Корея. Ю Джин е на 39 години и е роден под зодия Лъв. Ю-джин се записва в гимназията по изкуства Кайвон. Впоследствие тя се записва в програмата за филми и цифрови медии на университета Dongguk. Няма информация за семейната му история. Баща й обаче почина на същия ден като рождения ден на сина й.

Височина и тегло на Yoo-Jin

Колко висок е Yoo-Jin? Такава е и една прекрасна и прекрасна дама. Тя е много висока, стои на 5 фута 6 инча (1,72 м) . Тя има балансирано и подходящо тегло спрямо нейния ръст и форма на тялото. Няма обаче конкретика за физическите й измервания. Тя обаче поддържа физическата си физика много здрава и във форма, като следва добри хранителни програми, както и рутинни упражнения. Въпреки това тя притежава чифт тъмнокафяви очи и кафява коса.

  Ю-Джин

Ю-Джин позира за снимка Източник: Instagram

Yoo-Jin Нетна стойност

Каква е нетната стойност на Yoo-Jin? Yu-jin присъства в много социални медии. В Instagram тя използва името „@yujin so“. Тя има почти 882 хиляди последователи в Instagram. Тя е много активна в Twitter, където има над 81,4 хиляди последователи. Може да е направила малко състояние като успешна актриса. Нетното състояние на Yoo-Jin през октомври 2022 г. се оценява на между 1 и 5 милиона долара.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Ю-джин е добре известен с участието си в редица известни телевизионни драми, включително „Вкусно предложение“, „Новобранец“ и „Лисица и захарен памук.“ Тя направи своя актьорски дебют в сериала „Добродетел“ през годината 2000 г.; След това се появява в „Rookie.“ Тя се появява във филма „Cool“ през 2001 г. По същия начин тя участва в редица драматични сериали, включително „My Healing Love“, „Five Children“, „Potato Star 2013QR3“, „Хубавец“, „Специална драма“, „Щастлив край“, „Златна рибка“, „Неудържим висок удар!“, „Лисица и захарен памук“, „Сам в любовта“, „Банджун драма“ и много други Тя също се появява в музикално-театралната постановка „Между дъждовните капки“ през 2008 г.

Ю-Джин също участва в редица филми. През 2013 г. тя участва във филма „Mai Ratima.“ Тя участва във филма от 2011 г. „The Dinner“. През 2010 г. тя участва във филма „Break Away“. По същия начин тя се появява във филма от 2009 г. „Short Short“. Short 2009: Show Me the Money.“ Тя дебютира в киното през 2009 г. с късометражния филм „3 Colours Love Story“. Тя се появява във филма от 2005 г. „The Rainy Day“. Тя участва и във филмите от 2002 г. и 2001 г. „2424“. “ и „Rundim.“ Освен във филми и драматични сериали, тя се е появявала в няколко различни програми. Участвала е в следните предавания: „Завръщането на Супермен (2020)“, „Ние ще ви канализираме (2019)“, „Шоуто Audio Jockey (2019)“, „Прекрасен ден (2012)“, „Section TV (2001) -2002)“, „Inkigayo (2001-2002)“, „Музикална кутия (iTV, 2001)“ и „В търсене на най-доброто (SBS, 2000).

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Yoo-Jin Ю Джин е омъжена дама с три деца. На 19 януари 2013 г. тя се омъжи за Paik Jong-won. Освен това нейният съпруг, Paik Jong-won, е главен готвач и главен изпълнителен директор на 26 ресторантьорски франчайза със 169 места в цялата страна. Yoo-jin роди първото им дете, момче, на 9 април 2014 г. По същия начин второто им дете , момиче, е родено на 21 септември 2015 г. По същия начин, на 8 февруари 2018 г., те посрещнаха третото си дете, момиче Семейството живее дълго и щастливо.

Факти

  • Ю Джин е южнокорейска актриса и модел.
  • Yoo-Jin е талантлива актриса и също така спечели наградата MBC Drama Award за най-добра нова актриса за изпълнението си в „Delicious Proposal“.
  • Ю-джин е активен в някои социални медийни платформи.
  • Тя е под потребителското име „@yujin_so“ в Instagram.
  • Тя също е активна в Twitter с повече от 81,4 хиляди последователи.

Също така знайте за Худрич Пабло Хуан Нетна стойност, възраст, биография, националност

Популярни Публикации