YG Entertainment казаха, че BLACKPINK ще се завърнат с високобюджетен музикален видеоклип

На 26 юли YG Entertainment даде на феновете на BLACKPINK интригуващо съобщение. Четиричленната женска група в момента снима видеоклипа си към завръщащата се песен. Нещо повече, бъдещият видеоклип ще бъде най-скъпата продукция на агенцията досега.

Това беше най-скъпата продукция досега. Цялата процедура върви добре, тъй като всичко беше старателно планирано.

Той демонстрира отдадеността на агенцията да превърне музикалното завръщане на женската група Kill This Love в незабравимо преживяване за всички. Агенцията също така обяви, че групата ще се появи отново следващия месец, за голяма радост на феновете.BLACKPINK идва отново превзема Twitter, след като агенцията разкрива, че продукцията на музикални видеоклипове е в ход.

След две години очакване (и няколко спекулации), феновете вече се доближават до действителното завръщане на BLACKPINK. Албумът, последният корейски албум на четиричленната женска група, беше издаден на 2 октомври 2020 г. Jisoo, Rose, Jennie и Lisa бяха заети с индивидуални проекти, като същевременно издадоха няколко колаборации със западни музиканти. Разкритието на YG Entertainment за най-голямата продукция на групата до момента предизвика силен призив за вълнение сред световната BLINK общност. Музикантите от Ice Cream вече снимат видеоклиповете си и приключват създаването на новия си албум.

  BLACKPINK

BLINKs бяха изключително щастливи от новината, особено защото агенцията беше увеличила бюджета за продукция. Въпреки че не е заявено директно, някои от музикалните видеоклипове на BLACKPINK струват до 500 милиона KRW (приблизително 382 015 USD). Високобюджетните музикални видеоклипове на женската група са една от многото причини, които привличат последователи. Музикалните видеоклипове на женската група The How You Like That са синоним на обсипани с диаманти танкове, масивни капани и скъпи трикове. Освен това BLINKs бяха изключително щастливи, когато LALISA на Lisa беше номинирана за най-добър K-pop и BLACKPINK за ​​най-добро изпълнение на Metaverse на MTV Video Music Awards.

Друг източник на вълнение е последният сингъл на групата. По време на тяхното изпълнение в играта, The Virtual, четиричленната женска група се обедини с PUBG MOBILE и изуми феновете с нечувана песен, наречена Ready for Love. Клипът Ready for Love ще бъде пуснат на 29 юли от 13:00 часа. KST.

Постижения, които затвърждават позицията на BLACKPINK като най-голямата K-pop момичешка група

Четиричленното женско трио направи своя дебют през 2016 г. с песента WHISTLE. Той бързо се превърна в пристрастяващ сингъл, изстрелвайки триото до слава. Години по-късно четворката доминира в индустрията за развлечения и моделиране, както колективно, така и индивидуално. Всеки член представлява някои от най-разкошните бизнеси в света като световен посланик. Jennie за CHANEL, Rose за Tiffany & Co. и Yves Saint Laurent, Lisa за Bvlgari и CELINE и Jisoo за Dior са сред тях.

  BLACKPINK

BLACKPINK беше и първата K-pop певица, която се появи на корицата на списание Billboard. Те бяха и първата K-pop група, която надмина границата от 20 милиона абонати в YouTube. Някои от заглавията на квартета за „първата K-pop момичешка група“ включват участие в Coachella и получаване на златна акредитация от RIAA (Асоциацията на звукозаписната индустрия на Америка).

Популярни Публикации