YFN Lucci твърди, че негов другар затворник в затвора на окръг Фултън го е намушкал

YFN Лучи иска да бъде освободен от затвора, докато чака процеса по делото за убийството му. Ако остане в затвора, рапърът вярва, че ще умре. Лучи твърди в новите съдебни протоколи, че е бил намушкан от друг затворник в затвора на окръг Фултън миналия месец. Той каза, че е бил информиран за награда на главата му сред осъдените. Според документи, получени от TMZ, певецът е бил намушкан в гърба, докато е на видео разговор с някой отвън.

Той разказа, че друг затворник го намушкал със саморъчно изработена дръжка. След предполагаемия инцидент с намушкане на 9 февруари 2022 г. художникът каза, че е бил информиран, че има цена за главата му и се страхува за живота си, ако все още бъде задържан. Лучи е поискал съдът да го остави под гаранция, за да може да бъде освободен от затвора. Той също така каза, че е готов да се подложи на 24-часов домашен арест и че ако му бъде позволено да напусне, ще носи проследяващо устройство.

 YFN ЛучиПричините за ареста на YFN Lucci

Заповеди за арест на YFN Lucci бяха издадени в Атланта, Джорджия, през 2021 г. Той беше обвинен в стрелба през декември 2020 г., при която 28-годишен мъж беше убит, а друг беше ранен. Той беше обвинен в тежко нападение, престъпна дейност на улични банди и като заподозрян в стрелбата. На 13 януари 2021 г. композиторът беше арестуван и се предаде на полицията. На 8 февруари 2021 г. той беше освободен под домашен арест, след като плати гаранция от 500 000 долара.

 YFN Лучи

Освен това 31-годишният мъж е един от 12-те лица, обвинени в обвинителен акт от 105 точки на RICO. Таксите са както следва: Рекет, Нарушаване на държавния закон за борба с бандите, Притежание на оръжие при извършване на престъпление. Според полицейското управление в Атланта Лучи е принадлежал към група Bloods. Впоследствие адвокатите му отхвърлиха обвиненията и на 1 юни 2021 г. съдия от окръг Фултън му отказа освобождаване под гаранция.

Популярни Публикации