Yeo Jin-goo- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Йео Джин-гу е южнокорейска актриса, която е млада и жизнена. От 2005 г. Yeo Jin-goo участва в развлекателния сектор. Сред изключителните му творби са „Hotel Del Luna“, „Moon Embracing the Sun“, „Tazza“, „Hwayi: A Monster Boy“ и „Iljimae“. Знайте всичко за Yeo Jin-goo- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Джин-гу Йео
Дата на раждане: 13 август 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, Модел
Държава: Южна Кореа
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Сеул
Националност южно корейски
Етническа принадлежност азиатски (южнокорейски)
образование Университет Chung-Ang (Катедра по театър)
Братя и сестри Един по-малък брат

Биография на Yeo Jin-goo

Йео Джин-гу е 23-годишен актьор, роден на 13 август 1997 г. Джин-гу е роден в Сеул, Южна Корея, и е зодия Лъв. На корейски името му се изписва, а на ханджа се изписва.

Yeo Jin-goo е по-големият от двама братя и сестри. Jin-goo е по-малкият брат на Jin-goo. Yeo Jin-goo искаше да се появи по телевизията като дете. В резултат на това младият Jin-goo поиска разрешение от родителите си да изследва актьорството. Jin-goo започва уроци по актьорско майсторство с насърчението на родителите си. В крайна сметка той дебютира в игрален филм през 2005 г. с Sad Movie.Yeo Jin-goo завършва гимназията Namgang. Това е мъжка гимназия, която той завършва през 2016 г. В момента Yeo Jin-goo е студентка в университета Chung-Ang, където следва театър.

Yeo Jin-goo Нетна стойност в

Нетното състояние на Yeo Jin-goo е около милион до милиона към 2022 г.

Височина и тегло

Yeo Jin-goo е висок приблизително 1,77 метра (5 фута 8 инча) и тежи приблизително 66 килограма. Освен това, няма информация за другите физически измервания на младия актьор, като измерванията на гърдите, талията и бедрата, бицепсите, размера на роклята и размера на обувките. Освен това Yeo Jin-goo има тъмнокафяви очи и тъмнокафява копринена коса.

кариера

Yeo Jin-goo започва професионалната си кариера като дете актьор. Младият актьор е спечелил 18 важни отличия по време на своята актьорска кариера, започнала през 2005 г. По същия начин, актьорът Йео се е появявал в 15 игрални филма и 25 телевизионни драми.

Младият актьор дебютира в пълнометражния филм през 2005 г. в „Тъжен филм“. По това време актьорът беше само на осем години. Young Jin-goo се явява на прослушване и е избран от 150 кандидати за ролята на Park Hwi-chan. Избраха го, въпреки че нямаше предишен актьорски опит.

След това, през 2006 г., Yeo Jin-goo прави телевизионния си дебют в драмата I Want to Love. Jin-goo беше избрана за ролята на болнаво дете на самотна майка. След това Jin-goo участва в първата си драма за sageuk, Yeon Gaesomun, като младия Kim Heum-soon.

Освен това през 2008 г. Jin-goo изобрази по-младата версия на главните герои в драмите Iljimae и Tazza. Малкият актьор получи първата си актьорска награда като най-добър детски актьор и за двете програми на SBS Drama Awards.

Продължавайки, Yeo Jin-goo участва в драмата Giant от 2010 г. Jin-goo изобрази по-младата версия на героя Soo на Lee Beom в този проект. Според актьора, това е първият път, когато Jin-goo наистина се потапя в герой и развива интерес към актьорството.

По същия начин, през 2011 г., Yeo Jin-goo изобрази по-младия двойник на главния мъжки герой в историческата драма Warrior Baek Dong-soo. Освен това, актьорът се появи за кратко в драмата Deep Rooted Tree като юношата Ddol-bok. Наистина Джанг Хьок, главният актьор, поиска Джин да присъства. goo’s В драмата Tazza, актьорът Jang Hyuk хареса Jin-goo, който изигра по-младата версия на героя на актьора Jang Hyuk.

Освен това актьорът Yeo Jin-goo стана известен през 2012 г. с ролята си във фентъзи драмата Moon Embracing the Sun. Във филма младият актьор изигра млад престолонаследник. След тази драма младият актьор беше добре приет в мелодрамата „Липсваш ми“. Jin-goo получи наградата MBC Drama Awards за 2012 г. за най-добър млад актьор и за двете от тези драми.

След това, през 2013 г., Yeo Jin-goo участва в екшън трилъра Hwayi: A Monster Boy като основна роля. Jin-goo получи одобрението на критиците за този портрет и беше обявен за най-добър нов актьор на много годишни церемонии по награждаване, включително филмовите награди Blue Dragon и наградите на Корейската асоциация на филмовите критици.

Jin-goo е най-младият мъжки актьор, спечелил отличието за най-добър нов актьор на филмовите награди Blue Dragon. Той беше на шестнадесет години, когато заслужи тази чест. Jin-goo също участва в драмата Potato Star 2013QR3 през същата година. Той изобрази начинаещ разработчик на мобилни приложения.

След това младият актьор се появи във филма от 2014 г. 'Мистър Перфектен' (). Jin-goo си сътрудничи по този проект с актьора Yoon Si-yoon. В този филм актьорът се превъплъти в образа на Лий Бьонг Джу. Лий е млад ученик, който също живее на острова, където г-н Бек, изигран от Юн Си-юн, е нает като временен инструктор.

След това Jin-goo се появява във филма от 2015 г. Shoot Me in the Heart. Този филм е базиран на едноименния роман на Jeong Yu - бестселърът на Jeong. След това той участва в дебютния си телевизионен сериал, Портокалов мармалад, като тийнейджър вампир. Тази серия е базирана на едноименния уеб комикс.

През същата година прочутият актьор участва във филма „Дългият път към дома“ за Корейската война. Yeo Jin-goo беше ентусиазирано предложен за ролята на Yeong-gwang в този филм от ветеран актьор Сол Kyung-gu. Актьорът-ветеран подписа договора за филма едва след като Йо Джин е потвърден.

След това, през 2016 г., Yeo Jin-goo изобразява крал Yeongjo в телевизионната драма The Royal Gambler. Jin-goo получи награда за отлични постижения за изпълнението си в тази драма на наградите SBS Drama Awards в края на годината. След това младият актьор участва в научно-фантастичната драма Circle година по-късно.

Освен това актьорът Йео се появи в историческия филм от 2017 г. Warriors of the Dawn. Както филмът, така и драмата имаха своите световни премиери през май 2017 г. Освен това, Jin-goo направи епизодична поява в звездния филм 1987: When the Day Comes. Юнското демократично въстание е вдъхновение за този филм. Yeo Jin-goo се събра отново с режисьора Jang Joon-hwan и звездата Kim Yoon-seok от Hwayi: A Monster Boy за този филм.

Младият актьор участва в романтичната комедия Reunited Worlds следващия юли. По същия начин актьорът Йео участва в романтичната комедия My Absolute Boyfriend през 2018 г. Тази драма е базирана на едноименния японски манга сериал.

След това Yeo Jin-goo участва в The Crown Clown през 2019 г. Yeo Jin-goo получи положителни отзиви за двойните си роли. Той също участва във фантастичната мистериозна драма Hotel Del Luna на сестрите Хонг същата година. Yeo Jin-goo си сътрудничи по този проект с актрисата/певица IU (Lee Ji-eun).

Yeo Jin-goo гадже и срещи

Няма потвърдена информация за статуса или романтичните връзки на актьора Yeo Jin-relationship goo. Младият актьор може да е необвързан и да концентрира усилията си върху артистичната си професия. Като алтернатива, Jin-goo може да има връзка, но предпочита да запази личния си живот в тайна.

Популярни Публикации