Yasmeena Ali- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Ясмина Али е порнографска актриса от британско-афганистански произход. Тя може би е най-известна с ролята си в наказателно дело от 2020 г., в което баща й и неговият братовчед са заговорили да я убият поради нейния професионален избор и обръщането към юдаизма от исляма.

Бързи факти

Пълно истинско име Ясмина Али
Псевдоним Ясмин
Възраст (към 2021 г.) 28 години
Професия Порнографска актриса
Дата на раждане 1 декември 1993 г
Място на раждане Кабул, Афганистан
Националност британско-афганистански
Етническа принадлежност Смесени
Религия мюсюлманин
Съпруг Дейвид Коен
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Височина (прибл.) 5 фута 9 инча
Тегло (прибл.) 52 кг

Възраст и ранен живот на Ясмина Али

Али е роден на 1 декември 1993 г , в Khadija Patman в контролиран от талибаните район на Кабул. Тя е на 28 години към 2021 г. Тя се премести в Англия със семейството си, когато беше на седем години. Родителите й я отглеждат като консервативна мюсюлманка, но когато е на 19 години, тя приема юдаизма, след като е изгонена от семейния дом заради среща с евреин.

Височина и тегло на Ясмина Али

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ясмина Али е висока 5 фута 9 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.Yasmeena Ali Net Worth

Колко е нетната стойност на Yasmeena Ali? Ясмина Али нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната й професия на порнографска актриса очевидно е основният й източник на пари.

 Ясмина Али

кариера

Ясмина Али дебютира в света на порнографията и веднага се изкачи до известност като най-добрата порно изпълнителка в Афганистан. Ясмина Али, феминистка активистка, твърди, че е номер едно и единствена порнозвезда в Афганистан. Али започва кариерата си, когато среща и след това се омъжва за режисьора на порнографски филми Дейвид Коен.

Случаят Ясмина Али

През 2020 г. Ли се забърка в наказателно дело, когато баща й и негов братовчед бяха вкарани в затвора за опит да я убият, тъй като тя е изоставила исляма и е опозорила семейството с професионалното си решение. Според Британската национална агенция за борба с престъпността двамата са пътували до Словакия многократно през 2018 г., за да я търсят, а убиец е предложил да я убие срещу 70 000 долара, за да го направи.

Yasmeena Ali съпруг и брак

Кой е съпругът на Ясмина Али? Тя се омъжи за Дейвид Коен. Те са живели в Австрия, преди да се преместят в Словакия през 2017 г. Освен това, тя не е споменала нищо за съпруга си. Тя живее блажен живот със съпруга си.

Популярни Публикации