Yasiel Puig все още ли е с приятелката си Andrea De la Torre?

Ясиел Пуиг от Лос Анджелис Доджърс и неговата приятелка Андреа де ла Торе са родители на две деца. Пуиг също има син от предишна връзка с Никол Чавас, дъщерята на координатора на Филаделфия Филис. Между 2012 и 2013 г. двамата започнаха да се срещат. Те се разведоха в края на 2013 г., след раждането на сина им Диего Алехандро. След това Пуиг премина към следващата си приятелка, Андреа, в която той все още е влюбен въпреки възходите и паденията на връзката им.

Връзката на Ясиел Пуиг с приятелката му

Пуиг започна да се среща с Андреа малко след развода си с Никол. Андреа е интернет знаменитост. Те бяха снимани заедно за първи път в началото на 2014 г., малко след като Пуиг стана родител. По-късно Пуиг разкри през 2017 г., че има второ дете, момче, от приятелката си Андреа. На 2 февруари 2017 г. той обяви раждането на Даниел Себастиан чрез Twitter. През август същата година бейзболистът и приятелката му Андреа проведоха церемония по разкриване на пола преди мача на Доджърс на стадион Доджър. Двамата очакваха още едно дете на 19 юли 2020 г. Въпреки краткото си познанство с Пуиг, тя пое отговорността да се грижи за първото дете на Пуиг, Диего, като за нейно собствено.

 Андреа де ла Торе

Андреа де ла ТореYasiel Puig Женен ли е?

Въпреки бащинството си Пуиг никога не е бил женен. Перспективата Пуиг да се ожени за Андреа изглежда още по-мрачна. Ситуацията на двойката изглежда се влошава. Андреа се описа като самотна майка на трите си деца в Instagram. По дяволите, това нещо със самотното майчинство стана ИСТИНСКО за мен, написа майката на три деца. Справянето с три момчета под четиригодишна възраст не е смешно, но знаете ли какво!? Не бих го заменил за нищо на света! В същата публикация тя изрази благодарност към 2021 г., че я направи по-силна и по-мъдра, и изрази вълнение от притежанието на 2022 г. Отношенията им може да са обтегнати в резултат на делото, заведено срещу Пуиг.

 Андреа де ла Торе

Снимка с бикини на Андреа де ла Торе

Yasiel Puig е изправен пред обвинения в сексуално насилие

През януари 2017 г. бившият бейзболен играч от Мейджър лийг беше обвинен в сексуално насилие над две жени, с които той тайно уреди случая същата година. Първата жертва, жителка на Лос Анджелис, заяви, че се е запознала с Пуиг в нощен клуб, след като се е свързала с него в Instagram. Той е обвинен в опит да я изнасили. Тя заяви, че виковете й го спряха, но след това той се опита да я принуди да направи орален секс, който тя също отказа.

Тя заяви, че след това Пуиг еякулира и избяга от сцената, когато тя се съпротивлява още веднъж. Няколко дни след първия инцидент втора жена отишла в полицейски участък в Южна Калифорния, за да съобщи за това, което тя описала като сексуално посегателство. Тя твърди, че се е запознала с Пуиг два дни по-рано, след фенфеста на Лос Анджелис Доджърс, и че по време на полов акт по взаимно съгласие той е станал прекалено развълнуван и я е ударил, задушил и ухапал, като почти я е повалил в безсъзнание. На 30 октомври 2021 г. Пуиг обсъди делото в публикация в Instagram. Той обяви, че е приключил заведеното срещу него дело. Той твърди, че никога не е докосвал жените по неподходящ начин.

Yasiel Puig Wiki

Ясиел Пуиг е аутфилд играч на MLB, който отбеляза 27 хоумрана в първите си 15 мача от Голямата лига с Лос Анджелис Доджърс през 2013 г., вторият най-голям успех в историята на MLB. През 2017 г. той помогна на Доджърс да спечелят Световните серии. Той бе променен на Синсинати Редс през 2018 г. и след това отново на Кливланд Индиънс през 2019 г. Докато представляваше родната си Куба, той спечели бронзов медал в Световното бейзболно първенство през 2008 г. Доджърс ясно видя потенциала му в началото, тъй като те подписаха с него седемгодишен договор на стойност 42 милиона долара през юни 2012 г.

Популярни Публикации