Yash Dhull- Wiki, възраст, нетна стойност, приятелка, срещи, височина

Яш Дул е известен индийски състезател по крикет, спортист, влиятелен човек в социалните медии и предприемач от Ню Делхи, Индия. Яш е професионален играч на крикет, според докладите. На шест години той е играч на крикет. От дете се интересува от спорт. Заради изключителните си атлетически способности той е назначен за капитан на отбора на Индия до 19 години за Световната купа.

Бързи факти

Пълно истинско име Яш Дул.
Възраст (към 2021 г.) 19 годишен.
Професия Играч на крикет, спортист, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 11 ноември 2002 г. (понеделник).
Място на раждане Ню Делхи, Индия.
Сегашен адрес Джанакпури, Делхи.
образование Завършил гимназия.
Алма матер Държавно училище Бал Бхаван, Дварка, Делхи.
Нетна стойност INR 1,5 Crore (приблизително).
Националност индийски.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски произход).
каста Ят.
Религия индуизъм.
Зодия Скорпион.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг

Възраст и ранен живот на Yash Dhull

Яш Дул е роден в понеделник, 11 ноември 2002 г . Той е роден в Ню Делхи, Индия. Яш е отгледан в Джанакпури, Делхи, според докладите. От детството си той има силен интерес към крикета. Според нашето проучване Яш е завършил средното си образование в държавното училище Bal Bhawan в Дварка, Делхи.

Според докладите Яш се присъединява към академията за крикет Bhawan в Dwarka на 6-годишна възраст. Майка му го записва за крикет. Яш даде всичко от себе си в академията по крикет, защото беше запален по играта. Той също така изигра много мачове по крикет за своя отбор. Сега Яш е добре известен играч на крикет.Височина и тегло на Yash Dhull

Яш Дул е висок 5 фута 9 инча . Тежи около 60 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Яш Дул

Yash Dhull Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Yash Dhull? Yash Dhull прави по-голямата част от парите си от кариерата си по крикет. Той не върши друга работа (към момента). Освен това Яш е изцяло фокусиран върху кариерата си по крикет. Според докладите се смята, че нетната стойност на Яш е около 1,5 крори INR (приблизително).

кариера

Yash Dhull започва да играе крикет в ранна възраст. Нека ви кажа, че той също се е състезавал в редица турнири за юноши със своя отбор по крикет. Прадип Кочар и Раджеш Нагар са негови треньори. Според докладите Яш също е получил 500 рупии като първата си парична награда в Мемориалния турнир на Раджеш Питър на ниво под 16 години. Яш е назначен на длъжността капитан поради изключителните си способности. Той също така положи най-големите си усилия в Vijay Merchant Trophy 2018-19 (Under-16) и игра срещу Punjab. Той също така представляваше Делхи на нива под 16 и под 19 години.

Той си взе почивка от крикета заради COVID-19. След това той участва във Vinoo Mankad Trophy 2021-22, като направи 302 ръна през октомври 2021 г. Той също така игра за своя отбор DDCA. След това той беше назначен за капитан на отбора на Индия до 19 години за Световното първенство. Yash Dhull се състезава на Световното първенство U-19. Според съобщенията Яш Дул е назначен за капитан на отбора до 19 години на Индия за Световното първенство. Състезавал се е срещу отбори като UAE U19, Bangladesh U19, West Indies U19 и други. Отборът на Индия до 19 години победи Австралия на 2 февруари 2022 г. благодарение на неговото ръководство. Те победиха Австралия с резултат от 96 ръна. Индия U-19 сега ще се изправи срещу Англия на 5 февруари 2022 г.

Yash Dhull приятелка и запознанства

С кого се среща Яш Дул? Yash Dhull е изгряващ играч на крикет. Той се концентрира върху професионалната си кариера по крикет. Той спечели сърцата на всички, след като представи най-доброто си представяне в Under 19. Неговите фенове са нетърпеливи да научат за любовния му живот. Нека ви кажа, че в момента Яш се концентрира върху спортната си кариера.

Може би Яш е необвързан и няма приятелка (към февруари 2022 г.). Освен това обича да играе с приятелите си. Яш също публикува множество снимки на себе си и приятелите си в социалните медии. Ако научим нещо ново за приятелката му, ще ви уведомим възможно най-скоро.

Популярни Публикации