Yany Prado- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Етническа принадлежност, Кариера

Яни Прадо е знаменитост в социалните медии и кубинска актриса. Тя стана известна след участието си в ролята на Луз Мара „La Negra“ в телевизионния сериал Tres Milagros. Освен това тя изобразява Генезис в телевизионния сериал Двата живота на Естела Карийо. Тя обсъжда своите ежедневни рутини и взаимодействия с феновете си, позволявайки им да видят бегла представа за нейния живот. Тя има широка медийна мрежа и фен база онлайн. Разгледайте Уикипедия на Яни Прадо, биографията, възрастта, височината, теглото, гаджето, срещите, измерванията на тялото, нетната стойност, семейството, кариерата и няколко други факта в нейната биография.

Бързи факти

Истинско име Яни Прадо
Известен като телевизионна актриса
Възраст 30-годишен
рожден ден 2 януари 1991 г
Родно място Куба
Зодия Козирог
Етническа принадлежност Смесени
Националност кубински
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Размер на чашката на сутиена 32 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 0 K – 0 K
Марки N/A
Хоби N/A

Yany Prado Възраст и ранен живот

Яни Прадо е родена на 2 януари 1991 г. Тя е на тридесет години. Тя е от смесен произход и има кубинско гражданство. Нейната зодия е Козирог. Нейното родно място е Куба.

Височина и тегло на Яни Прадо

Колко висок е Яни Прадо? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това, тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Размерите на тялото й са 34-28-40 сантиметра. Тя има кантар за сутиен 32 C. Яни Прадо

Яни Прадо позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Яни Прадо 2022 г

Каква е нетната стойност на Yany Prado? Първата й роля е на Памела в телевизионния сериал от 2015 г. Como dice el dicho. Нейният основен източник на приходи е актьорството. Нетната стойност на Яни Прадо се оценява на между 0 – 0 000 към 2022 г.

Yany Prado Гадже и срещи

Кое е гаджето на Яни Прадо? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си

Факти

  • Признателността на Яни Прадо към изкуството и езика блести от материала, който тя прави за социални мрежи чрез много канали, като музикален фен и модел.
  • Тя има силно чувство за стил и дизайн, както и естествен талант за фотография.
  • Тя има разнообразна група от фенове и поддръжници поради топлата си и мистериозна личност.
  • Нейният акаунт в Instagram има над 70 хиляди абонати.

Също така, знайте за Нетна стойност на Бракстън Александър, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации