Xzibit отказва да плаща съпружеска издръжка на бившата си съпруга

Рапърът наскоро реагира на съдебната документация на Jonier, търсеща съпружеска подкрепа при развода им, твърдейки лошото си финансово състояние в резултат на епидемията, която погълна по-голямата част от приходите му.

Xzibit обсъжда настоящото си финансово състояние

Според новите записи той вече не е печелещ, както беше преди развода си. Той каза, че вече не работи в Холивуд и че не е спечелил пари от начинанията си с канабис. Освен това той загуби значителна сума пари, когато предаванията му бяха отменени поради COVID-19.

Дори със собствените си разходи и разходите на сина си, художникът каза, че се бори да свързва двата края. След това той каза, че бившата му съпруга се справя добре без съпружеска подкрепа, отбелязвайки, че последната й годишна заплата е около 5 000 USD. Новото гадже на Криста вече е премахнало произведенията на изкуството на X и е записало плочи в дома на двойката. Xzibit

X също каза, че Криста е обещала да продаде дома им след развода им през февруари 2022 г., но сега се е съгласила да го продаде. Домът се оценява на 3 715 600 долара и двойката трябваше да вземе краткосрочни заеми, за да покрие ипотеката. Според X Криста е договорила нов лизинг на Bentley от 2021 г. чрез неговата фирма Xzibit Inc. Той я обвини, че е фалшифицирала името му в чек за първоначална вноска. Той дори я помолил да върне Бентлито, тъй като не можел да си го позволи или застрахователните плащания, но тя отказала и държала автомобила скрит в продължение на 8 месеца.

Нетната стойност на Xzibit

През 1996 г. той прави своя музикален дебют като Алвин Натаниел Джойнър с албума At the Speed ​​of Life. Албумът, който оглавява класациите, оглавява Billboard Hot 200. Популярността на албума му помага да подпише договор с Loud Records през същата година. Нетното състояние на 47-годишния мъж се оценява на около 2 милиона долара към октомври 2022 г. от CelebrityNetWorth. През 2003 г. той плати 670 000 долара за имот от 3160 квадратни метра в квартал Уудланд Хилс в Лос Анджелис. През 2008 г. той се опита да продаде имота за 1,2 милиона долара, но намали цената до 650 000 долара през 2010 г. През декември същата година той го продаде за 610 000 долара.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от XZIBIT (@xzibit)

кариера

След като издаде първия си албум през 1996 г., той го последва с втория си албум, 40 Dayz & 40 Nightz, през август 1998 г. Той се появява в няколко песни на известни изпълнители. През 1999 г. прави своя актьорски дебют в The Breaks. Restless, третият студиен албум на Xzibit, е издаден през 2000 г. и той също участва във филма Tha Eastsidaz. Има епизодична поява в комедийния сериал Cedric the Entertainer Presents през 2002 г. След това издава Man vs. Machine, четвъртия му студиен албум.

Xzibit стана известен, след като се появи в програмата на MTV Pimp My Ride. През 2004 г. издава петия си студиен албум Weapons of Mass Destruction и участва във филма Full Clip, както и в епизодична поява в CSI: Miami. През 2005 г. той се появява в три видео игри.

 Xzibit

От 2006 г. той се концентрира върху актьорството, появявайки се във филми като XXX: State of the Union, Hoodwinked и Gridiron Gang, наред с други. Пълният кръг, неговият шести студиен албум, беше комерсиален провал и той не издаде нов запис в продължение на две години. През 2011 г. Xzibit гостува в телевизионни програми и продуцира колекцията Urban Ammo 2. Следващият му албум, Napalm, е публикуван през 2012 г. и той участва в телевизионния сериал Hawaii Five-0. Шестият студиен албум на Temptation, Hydra, го включва като гост певец. Той се присъедини към актьорския състав на Empire през февруари 2016 г.

Популярни Публикации