Xiaxue- Биография, възраст, съпруг, нетна стойност, височина, етническа принадлежност

Сясюе е сингапурски блогър и онлайн телевизионна личност, която пише с противоречив тон за живота си, модата и местните проблеми.

Бързи факти

Пълно истинско име Ченг Ян Ян Уенди.
Известно име Сясюе
Дата на раждане 28 април 1984 г
Възраст (към 2021 г.) 34 години.
Място на раждане Сингапур
Професия Блогър
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).
Националност сингапурски
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Овен
Височина (прибл.) 5 фута 7 инча
Тегло (прибл.) 55 кг
Цвят на косата Розово
Цвят на очите Хейзъл.
Съпруг Майк Сейр

Xiaxue Възраст и ранен живот

Xiaxue е роден в Сингапур на 28 април 1984 г . В резултат Xiaxue е на тридесет и четири (34) години. Родителите й са от китайско-сингапурски произход. Бащата на Ченг също е бил търговец на антики, докато майка й е била агент по недвижими имоти. След развода на родителите си, сега тя живее с по-малкия си брат. Уенди отиде в гимназията Ривър Вали. След това тя посещава Сингапурския политехнически колеж и получава диплома по масмедии.

Височина и тегло на Xiaxue

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Xiaxue е висок 5 фута 7 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Тя обикновено боядисва косата си в момента, косата й е розова и има лешникови очи. Сясюе

Xiaxue (Източник: Google)

Xiaxue Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Xiaxue? Според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн източници, популярен телевизионен водещ Нетното състояние на Xiaxue е 3 милиона долара към октомври 2022 г. Тя печели парите, работейки като професионален телевизионен водещ.

кариера

Xiaxue започва да пише през 2003 г. на (xiaxue.blogspot.com). Едновременно с това е работила и като координатор на проекти. Ченг е колумнист за Maxim, Snag и The New Paper. От друга страна, тя беше спонсорирана от фирми като Mothercare и Honey Color. Освен това The Health Promotion Group я избра за говорител на марката, за да попречи на жените да пушат. Cheng получи награди за най-добър азиатски блог и най-добър азиатски уеб блог през 2005 г. Нейният основен блог беше избран за списъка на Technorati Global Top 100 блогове. Освен това, това е първият сингапурски блог, включен в 100-те най-добри. Тя може да бъде намерена в архива на Националната библиотека за 2008 г.

Xiaxue съпруг и брак

Кой е съпругът Xiaxue? Тя се омъжи за американския инженер Майк Сейр, с когото се запозна онлайн и се среща в продължение на три години през 2010 г. и те имаха син на име Дашиел през март 2013 г.

Популярни Публикации