Xian Gaza- Биография, приятелка, възраст, височина, кариера, нетна стойност

Сиан Газа е известен филипински бизнесмен, инфлуенсър в социалните медии, влогър, осъден измамник и предприемач от град Малабон, Филипините. В страната той е известен с многобройните си бизнеси и противоречия. Според източници, той е известен и с това, че поставя билбордове и пита известни личности за срещи.

Сиан в момента заема позицията на главен изпълнителен директор в YECL Thailand, според неговия профил във Facebook. Освен това той е председател на Philippine Pacific Group. Според докладите Газа също е пуснал на пазара своята монета Xian, която по-късно е открита като незаконна. Той също се оказа измамник.

През ноември 2021 г. Сиан влезе в заглавията още веднъж, след като сподели билбордове, покани южнокорейската певица Джени на вечеря. На билборда той също така заяви, че тя е най-голямата му влюбеност.Сиан Газа Биография и детство

Сиан Газа е роден на родителите си в понеделник, 5 юли 1993 г , в град Малабон, Филипините. Роден е в християнско семейство. Газа е на 28 години според рождената му дата (към 2021 г.). Всяка година на 5 юли той реже тортата за рождения си ден.

Истинското рождено име на Сиан е „Кристиан Алберт Сориано Газа“ или „Кристиан Алберт Газа“, според неговите имена в социалните медии. Последовател е на християнската вяра. Според източници, той решил да започне собствен бизнес, когато бил много малък.

Сиан завършва образованието си в университета на Филипините. След това навлиза в света на бизнеса. Сиан вече е добре известен бизнесмен и влиятелен човек в социалните медии.

 Сиан Газа

Сиан Газа

Факти за Сиан Газа

Пълно истинско име(на) 1. Кристиан Алберт Сориано Газа.
2. Кристиан Алберт Газа.
Познат като Сиан Газа.
Възраст (към 2021 г.) 28 години.
Професия Бизнесмен, влиятелен човек в социалните медии, влогър, осъден измамник и предприемач.
Рождена дата 5 юли 1993 г. (понеделник).
Родно място Малабон Сити, Филипините.
образование Завършвам.
Алма матер Университетът на Филипините.
Нетна стойност -7 милиона USD (приблизително).
Етническа принадлежност Смесен (азиатски произход).
Националност филипински
Религия Кристиян.
Зодия Рак.
баща Името не е известно.
Майка Домашен майстор.
Брат Ще се актуализира.
сестра Не се знае.
Семейно положение Не се знае.
Семейно положение Неженен.
Съпруга/съпруга Не се знае.
Настояща приятелка Не се разкрива.
Бивше гадже Ирландски тен (2018-2019).
деца са - Имам син.
Дъщеря - Нито един.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″.
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг.
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.

Сиан Газа Националност и етническа принадлежност

Газа е роден в съвместно семейство, според семейните му данни по онова време. Той е християнин от смесен етнически произход от азиатски произход. Сиан не разкрива имената на родителите или братята и сестрите си пред медиите.

 Сиан Газа

Сиан Газа

Баща му (името не се споменава) е бизнесмен, а майка му е домакиня, според нашето проучване. Газа прекарва детството си във Филипините, играейки със своите братя и сестри и братовчеди. Обича да прекарва време със семейството и приятелите си.

Сиан Газа Приятелка и запознанства

Заради увлеченията си по различни знаменитости, Сиан Газа винаги е бил обект на медийни полемики. Що се отнася до любовния му живот, името на Сиан е свързвано с няколко знаменитости.

Той обаче не разкрива информация за настоящата си връзка или семейно положение пред медиите. Освен това той публикува снимки със сина си на страницата си във Фейсбук.

Той не разкрива името или самоличността на бебето си майка. Освен това той обича да прекарва време с най-близките си приятели. Според доклада на Phil News, Xian е направил публично приятелката си Irish Tan през август 2018 г.

Газа започна да се среща със зашеметяващата си приятелка Айриш Тан през 2018 г. Връзката им обаче не продължи дълго и двойката се разведе през 2019 г. След това името му се свързваше с няколко добре известни знаменитости.

Според източници най-добрият му приятел е известна филипинска личност на име Sachzna Laparan. Той също така публикува множество свои снимки със Sachzna на официалната си страница във Facebook. Не само това, но и сподели свои снимки с приятелите си във Фейсбук.

Предложение за вечеря в Xian Gaza към Джени Ким (певицата на Blackpink)

През ноември 2021 г. Сиан Газа привлече ново внимание в онлайн медиите, след като билбордове поканиха южнокорейската певица, звездата на Blackpink Джени Ким за вечеря. На билборда той също така заяви, че тя е най-голямата му влюбеност.

Това не е първият път, когато Сиан поставя билбордове за любимата си знаменитост. Преди това той похарчи много пари за билборд реклама на актрисата Ерих Гонзалес.

Сиан Газа Кариера, Предприемач

Газа, според съобщения в медиите, е успешен бизнесмен. Според страницата му във Facebook той е председател на Philippine Pacific Group. Освен това той е главен изпълнителен директор на YECL Thailand.

След задълбочено проучване открихме, че Газа също е работил за компании като Gazaboy Group, Gazera Media и други. Той също така стартира собствен бизнес, включително компанията за кафе Civet.

В допълнение, Xian участва в проекта за риза Haiyan. Според докладите Газа също е пуснала на пазара монетата Xian. Според източници неговата монета по-късно е обявена за незаконна. В момента управлява няколко бизнеса. Освен това, той се фокусира върху кариерата си в социалните медии и влоговете.

Xian Gaza Нетна стойност

Сиан Газа печели милиони долари от различните си бизнеси. Той също така прави пари от инвестиции в криптовалута. Към 2022 г , Нетната стойност на Xian Gaza се оценява на около -7 милиона USD (приблизително).

 Сиан Газа

Сиан Газа

Измами в Сиан Газа

Според съобщения в медиите Сиан е участвал в редица измами. През декември 2017 г. той твърди, че е разкрил биткойн измама. Освен това монетата му от Сиан беше незаконна.

Заради инвестиционната измама той се предаде на полицията на Малабон на 12 април 2018 г. По време на ареста си той сподели и снимка. Той също така е участвал в случаи, свързани с отхвърляне на чекове. Самият Сиан твърди, че е извършил множество измами.

Връзка между Надин Лустър и Сиан Газа

Според съобщения в медиите, Сиан Газа някога е бил моден в интернет, след като е предложил брак на актрисата Надин Лъстър на Свети Валентин.

Той подари на Надин букет от Мустанг. Той окачи транспарант пред червения Mustang с надпис „Честит Свети Валентин Надин Лустър, от Сиан С. Газа“.

Любопитни факти

 • Сиан също е работил с редица известни хора.
 • Според профила му във Фейсбук, той обича да пътува до нови места.
 • Винаги ходи на скъпи почивки.
 • Неговият профил в Instagram има над 3,02 хиляди последователи към ноември 2021 г.
 • Според докладите през ноември 2021 г. Xian Gaza обяви в социалните медии, че двойката инфлуенсъри Barbie Imperial и Diego Loyzaga са се разделили поради предполагаема трета страна.
 • От друга страна, Барби и Диего не са засегнати от повтарящите се атаки на Сиан в социалните медии.
 • На 28 септември 2021 г. той направи първата си публикация в Instagram.
 • Според източници Xian също има дял във Philippine Pacific Holdings.
 • Той прави пари, като инвестира в акции и криптовалути.
 • Според докладите той също така е разкрил заповедта, издадена от президента Родриго Дутерте.

ЧЗВ за Сиан Газа

В. 1 Кой е Сиан Газа?

година . Той е известен бизнесмен, инфлуенсър в социалните медии и влогър.

В. 2 На колко години е Сиан Газа?

година . Той е на 28 години (към 2021 г.).

Q. 3 Какво е истинското име на Xian Gaza?

година . Кристиан Алберт Газа или Кристиан Алберт Сориано Газа.

Q. 4 Коя е приятелката на Xian Gaza?

година . Той излизаше с Айриш Тан от 2018 до 2019 г.

Q. 5 Каква е нетната стойност на Xian Gaza?

година . -7 милиона USD (приблизително).

Популярни Публикации