Xepher Wolf- възраст, биография, гадже, нетно състояние, височина, тегло

Ксефер Улф е американски художник и модел, който е добре известен като инфлуенсър в Instagram. Xepher Wolf има над 175 хиляди последователи на своя уебсайт @xepherwolf. Научете повече за Xepher Wolf Възраст, биография, Wiki връзка, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Ксефер Улф
Дата на раждане 4 февруари 1998 г
Възраст 23 години
Хороскоп Водолей
Късметлийско число 6
Щастлив камък Аметист
Щастлив цвят Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол Женски пол
Професия Instagram звезда, модел
Държава Съединени щати
Семейно положение единичен
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара
Цвят на очите Светло синьо
Цвят на косата обикновено боядисани
Височина N/A
Тегло N/A
Националност американски
Twitter Xepher Wolf Twitter
Youtube Xepher Wolf Youtube
Instagram Xepher Wolf Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Xepher Wolf, възраст, семейство

Към 2021 г. Xepher Wolf е на 23 години в момента. Тя е родена в САЩ на 4 февруари 1998 г. Нейната зодия е Водолей. По същия начин тя е родена в Америка от американски родители, но не посочва техните имена или братя. Сега тя живее в Лос Анджелис, Калифорния. Следователно тя може да бъде единственото дете на своя роднина.

По същия начин тя е от американска националност, но нейната раса е несигурна. Преминавайки към нейното образователно минало, тя може да е студентка, но не е посочила името на своя университет или темата, която изследва. Въпреки това тя може да получи прилично образование.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Xepher Wolf? Красивият и прекрасен Xepher Wolf има приятно поведение. Има стройно телосложение и балансирано телосложение. Тя е със среден ръст и тежи здравословно. Въпреки това, няма налични точни подробности за нейната височина, тегло или размер на тялото. По същия начин тя обикновено е боядисала косата си, за да съответства на ярките си сини очи. Тя често боядисва косата си в различни цветове като зелено, лилаво, виолетово, червено, сиво и синьо, наред с няколко други.

Социална медия

Xepher Wolf е популярен в платформи за социални мрежи като Instagram, Twitter и други, но той няма акаунт във Facebook. Тя е натрупала значителна база от фенове. По същия начин тя има почти 208 хиляди последователи в Instagram и около 45,3 хиляди последователи в Twitter. Тя вече има повече от 21,3 хиляди зрители на страницата си в YouTube.

Xepher Wolf Net Worth 2022

Каква е нетната стойност на Xepher Wolf? Ксефър Улф, млад и успешен модел, изкарва добре от кариерата си на модел и социалните медии. Чрез нейните истории от реалния живот тя изглежда има доста интересен, както и луксозен начин на живот. Тя е била готова да напредне в професията си и да изкарва приличен живот за себе си. Тя обаче не е разкрила годишния си доход или нетни активи. Няколко онлайн магазина обаче смятат нейната нетна стойност се оценява на милион – милиона към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

По отношение на личния живот на Xepher Wolf, тя разработи и сподели първата си публикация в Instagram под името @lifestruck през юни 2013 г. Нейният канал в Instagram обаче сега е известен като @xepherWolf. Тя продължава да споделя завладяващи изображения на своя сайт в Instagram, който привлече голям брой фенове и има около 175 хиляди последователи. Нейните актуализации в Instagram изглеждат доста интересни, тъй като тя продължава да споделя снимки на различни козметични продукти и тоалети.

Тя също стартира канал в YouTube през 2019 г. и издаде първата си песен, Bellyache Cover (Billie Eilish) от Xepher Wolf, на 4 януари 2019 г. Има няколко видеоклипа в YouTube, включително видеоблогове и кавър песни на Ейми Уайнхаус и Били Айлиш.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Xepher Wolf? По отношение на състоянието на съществуващата връзка на Xepher Wolf, тя е необвързана. Тя също е достатъчно млада, за да се омъжи и никой от тях няма собствени деца. Изглежда, че в момента е заета с работата си. Обикновено тя излиза с момичетата си, но изглежда не споделя снимки с момчета.

Тя полага усилия да поддържа личния си живот, отделно от съобщенията си в социалните медии. В резултат на това има малко подробности за предишната й връзка. Може обаче да търси своя идеален партньор, с когото да работи в бъдеще. Освен това тя се е сдържала и всъщност не се интересува от провокативни действия.

Факти

  • Xepher Wolf е американски художник и модел, който е добре известен като инфлуенсър в Instagram.
  • Xepher Wolf има над 175 хиляди последователи на своя уебсайт @xepherwolf.
  • По отношение на личния живот на Xepher Wolf, тя разработи и сподели първата си публикация в Instagram под името @lifestruck през юни 2013 г.
  • Тя също стартира канал в YouTube през 2019 г. и пусна първата си песен, Bellyache Cover (Billie Eilish) от Xepher Wolf, на 4 януари 2019 г.

Популярни Публикации