Xana Martinez - Всичко за покойната дъщеря на Луис Енрике

Ксана Мартинез е покойната дъщеря на настоящия мениджър на испанския национален отбор Луис Енрике, испански професионален футболен мениджър.

Бързи факти

Пълно име Ксана Мартинез
Първо име Така ли
Фамилия Мартинез
Професия Дете на знаменитост
Националност испански
Държава на раждане Испания
Бащино име Луис Енрике
Баща професия Професионален футболен мениджър
Име на майката Елена Кулел
Професия майка икономист
Полова идентичност Женски пол
Хороскоп Стрелец
братя и сестри Сира Мартинез, Пачо Мартинез
Дата на раждане 27 ноември 2011 г
Възраст 10 години

Ракът й отне живота

Неочакваната смърт на Ксана смая страната. През 2019 г. тя беше диагностицирана с остеосарком, най-честият вид рак на костите. Тя се бори героично с болестта пет месеца, но не оцеля. Баща й, Енрике, съобщи сърцераздирателната новина за нейната смърт на 29 август 2019 г., публикувайки изявление, в което се казва: Дъщеря ни Ксана почина този следобед след петмесечна битка с остеосаркома.

Той благодари на всички свои поддръжници, както и на лекарите, медицинските сестри и медицинския персонал за техните усилия. Той продължи да казва, че Xana ще се помни всеки ден с надеждата за един ден да се срещне отново и че тя ще бъде звездата, която води семейството им. Ксана беше само на девет години, когато загина трагично.  Ксана Мартинез

Реакцията на сестра й на смъртта й

Ксана беше най-малкият брат от двамата си по-големи братя и сестри, Сира Мартинез и Пачо Мартинез. Сира Мартинез, нейната по-малка сестра, е испанска шампионка по конен спорт за младежи. По време на интервю за Vanity Fair тя обсъди как смъртта на сестра й й е повлияла. Тя каза, че преживяванията й със сестра й са променили възгледа й за живота. Тя продължи да казва, че се е смазвала и от най-малката трудност, но е израснала до точката, в която спира, за да размисли и признава, че никога не знаем кога ще умрем, така че трябва да живеем живота си и да се наслаждаваме на всяка минута. В момента тя се опитва да се справи с всичко, докато търси положителните страни.

Баща й твърди, че не може да се влюби в друга, освен в майка й.

Родителите й, икономистът Елена Кулел и Луис Енрике, са женени от почти две десетилетия. Те се запознават една година преди Луис да се присъедини към Барселона и излизат години наред, преди да се оженят на 27 декември 1997 г. в Санта Мария дел Мар в Барселона. Великолепната церемония се провежда в присъствието на 200 гости в катедралата де ла Рибера.

По време на интервю Енрике каза, че се влюбва само в жена си. Жена му, твърди той, е единствената, която го издържа и тъй като са женени от дълги години, не може да се влюби в друга.

Енрике беше посочен като един от възможните мениджъри на Манчестър Юнайтед.

Преди Ерик тен Хаг да бъде назначен за мениджър на Манчестър Юнайтед, Енрике се смяташе за Маурисио Почетино, Ерик тен Хаг и Хулен Лопетеги. Докато обсъждаше възможността да поеме Манчестър Юнайтед, Енрике каза, че ще бъде в Катар с Испания, защото е говорил и че нищо не го вълнува повече от това да представлява своята нация на Световното първенство.

  Ксана Мартинез

Нетна стойност

Ксана вече не е на тази земя, затова имаме мрежата на баща й, Луис Енрике. Енрике прекара по-голямата част от кариерата си в известните испански грандове Барселона и Реал Мадрид. Той има девет титли като мениджър на Барселона. Той също така получава пари чрез одобрения. Nike го спонсорира и той беше представен в реклами на компанията за спортно облекло. Нетното му състояние е 20 милиона долара към 2022 г.

Популярни Публикации