Wonyoung от IVE беше въвлечена в скандал, когато се появи старото й предаване на живо

Wonyoung от IVE беше въвлечен в полемика, когато нетизените откриха по-ранно предаване на живо на групата. На 26 септември KST, член на сайт на общност публикува поредица от снимки от предишно VLive шоу с участието на Leeseo, Yujin и Wonyoung. Докато тримата имаха огромен успех с DIVE, който обожаваше връзката им, един конкретен момент раздели нетизените. Въпросната ситуация е тази, в която идолът направи коментар за облеклото на Leeseo, което изглежда идентично с това, което тя носеше на музикален запис преди време.

Според екранните снимки на излъчването, Wonyoung разпитва Leeseo дали е купила дрехите. Последният каза, че облеклото е на Rei unnie. След това Wonyoung протегна ръка, за да разгледа етикета на дрехите. И тя, и Юджин потвърдиха, че Лийсео не е носил същото облекло в края на инцидента. Докато много хора бяха разстроени от събитието, последователите на тийнейджърката K-pop idol я подкрепиха онлайн.

Един потребител коментира:Това ми се стори малко грубо. Погледнете изражението на Leeseo.

Друг човек добави:

Не вярвам, че действията й са достойни за такава злоба. Но това не означава, че е било напълно правилно. Ако се е интересувала от облеклото, може да е попитала за него след края на предаването на живо.

Друг потребител спомена:

Ако беше проверила облеклото, след като камерата беше изключена, това нямаше да е толкова ужасно.

Докато друг потребител заяви:

Но, честно казано, трябваше ли тя да потвърди етикета, докато бяха във V Live? Дори да попитате „Сами ли си го купихте?“ може да унижи [Leeseo].

Тези, които подкрепиха Wonyoung, отбелязаха, че идолът подкрепя марка и че тъй като младите идоли живеят заедно, е неизбежно тоалетите им да се смесят.

  IVE

Един човек написа:

Вярвам, че Wonyoung само се опитваше да направи реклама, тъй като тя е моделът KIRSH.

Друга забележка гласеше:

Ако облеклото изглежда същото, тя може да удостовери етикета. Леле. Дрехите дори не бяха на Leeseo. Когато живеете в група, в крайна сметка неизбежно споделяте дрехи.

Друг поддръжник заяви:

Не е неучтиво. Те наскоро потвърдиха, че имат две различни ризи. Феновете се интересуваха дали е от компанията KIRSH, тъй като забелязаха [Wonyoung] да го носи, докато снимаше, а Leeseo носеше подобна риза.

Един почитател се чудеше защо младият идол е разпитван:

Защо хората непрекъснато преследват Wonyoung?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от 장원영 WONYOUNG (@for_everyoung10)

След стар спор за излъчване, нетизените подкрепят Wonyoung на IVE.

Някои хора казаха, че действията на K-pop идола са били неудобни и че не е трябвало да опипва етикета на блузата на Leeseo, докато е била на живо. Те добавиха, че ако идолът не беше доволна от разголването на дрехите си, може би е изчакала програмата да спре. Много нетизени подкрепиха K-pop звездата, твърдейки, че поведението е извадено от контекста и че е приемливо, тъй като тя е близка до Leeseo от IVE и следователно просто има за цел да бъде шега.

Дебатът се разпространи в Twitter, където последователи я защитиха. Някои хора също отбелязаха, че е изключително обичайно хората, които живеят заедно, да се подиграват с облеклото на другия и как тормозът на IVE idol над стари видеоклипове трябва да спре. Wonyoung в момента е една от най-обсъжданите звезди на K-pop в бизнеса, наречена едно от най-добрите K-pop „IT“ момичета. Тъй като феновете отбелязаха как нейните дрехи винаги са били по-хубави от другите членове, тя беше обект на гнева, насочен към IVE, че е любимият член на момичешката група.

  IVE

Някои нетизени направиха огромен проблем от сдържания маниер на тийнейджърския идол като MC в Music Bank, определяйки я като неприятна. Драматичното й отслабване предизвика възмущение в социалните медии, като много почитатели се тревожат за нейните хранителни навици и психично здраве. Wonyoung започва в бизнеса на 13-годишна възраст с Produce 48, програма за оцеляване на MNET. Впоследствие тя направи своя дебют с IZONE, краткотрайна K-pop група, която се разпадна след няколко години.

Сценичното присъствие на идола, изтънченото поведение и усетът към модата я задържаха в светлината на прожекторите по време на дебюта й с IVE. Тя има различни спонсори на марки и наскоро беше в Париж за Седмицата на модата като посланик на компанията за първокласни бижута FRED.

Популярни Публикации