William Waiirua- Възраст, Нетна стойност, Височина, Приятелка, Кариера, Националност

Уилям Уайруа е дигитален инфлуенсър. В резултат на това William Waiirua има присъствие в платформи като YouTube, Instagram и Spotify. Той също така е харесван усилвател на морала. Научете повече за

Бързи факти

Пълно име: Уилям Уайруа
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, Instagram звезда
Държава: Нова Зеландия
Семейно положение: по отношение
Запознанства Тейлър Съдърланд
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Горчиво сладко
Националност Новозеландец
образование Feilding Intermediate, Palmerston North Boys High School
баща опасно
Майка Анджела
Facebook Уилям Уайируа във Facebook
Youtube Уилям Уайируа Youtube
Instagram Уилям Уайируа Instagram

Биография на Уилям Уайируа

Рожденото име на Уилям е Уилям Е Криб. Сега той е по-известен като William Waiirua. Той е роден в малкото градче Кавакава. Намираше се в далечния север на Нова Зеландия. В резултат на това Уилям е новозеландец по рождение. За съжаление рождената дата на Уилям в момента не е известна. По отношение на семейната му история той е роден на Дайси (баща) и Анджела (майка).

Не можем обаче да получим много информация за родителите му, тъй като тя не е достъпна в интернет и Уилям не е говорил за това. По-конкретно, Уилям винаги е бил палаво дете. По същия начин той има дарба за комедия и хумор. Знаеше как да разсмива хората, без да ги обижда.Височина и тегло на Уилям Уайируа

Уилям стои на добра височина и има добро телосложение. Изглежда, че ходи редовно на фитнес. Уилям също има черна коса и тъмнокафяви очи. Мерките на тялото му все още се проверяват.

  Уилям Уайруа

Височината на William Waiirua (Източник: Instagram)

Образование на Уилям Уайируа

По отношение на образованието на Уилям, той посещава Feilding Intermediate за основно и средно училище. По същия начин той посещава гимназията за момчета Palmerston North за гимназия. Още от ученическите си дни той проявява интерес към дейности като танци и комедийни скечове. Няма налична информация за неговия колеж.

Професионален живот на William Waiirua

Той е работил в индустрията за производство на месо, след като е завършил гимназия, преди да стане влиятелен човек в социалните медии и да прави нещо, свързано със социалните медии. Навремето се е занимавал и със спорт. Той беше важен член на неговия отбор по ръгби. Въпреки факта, че възнамерява да го прекрати в близко бъдеще. По същия начин той е работил за благотворителната организация, тогава известна като Отдел за деца, младежи и семейства, която сега е известна като Oranga Tamariki. Уилям прекарва общо шест години в съоръжението. Той беше най-щастлив, когато можеше да направи други хора щастливи, което откри, докато работеше в благотворителната организация. Това беше решаващ фактор в решението му да преследва социалните медии като кариера на пълен работен ден.

Уилям вече е YouTuber, създател на съдържание, Instagram звезда и професионален морален бустер. През ноември 2017 г. той стартира своя канал в YouTube. До момента той е публикувал 21 видеоклипа в своя канал. По същия начин той в момента има 4,53 милиона абонати на канала си в YouTube. През годините той постигна значителен напредък в сферата си на работа. Той също така е предоставил известно музикално съдържание в канала си в YouTube, което сам е композирал и изпял с помощта на някои други певци.

Повече за кариерата

По същия начин той има значителна база от фенове в своя акаунт в Instagram, @w cribb. В Instagram той има 161 хиляди последователи. Той прекарва повече време в Instagram, отколкото в YouTube. В профила си в Instagram Уилям споделя снимки на себе си, близките си приятели и семейството си. По същия начин той често публикува забавни скечове в своя канал. Уилям беше и участник в танцовото риалити шоу Dancing with the Stars. Въпреки факта, че беше елиминиран, той направи доста впечатление. Неговите собствено създадени танцови движения и монохромни очила привлякоха много внимание. По същия начин Уилям има своя собствена благотворителна организация, Attitude Trust. Неговата благотворителна организация е създадена за подпомагане на хора с увреждания. Освен това той има сайт, където продава слънчеви очила, както и блог.

Нетната стойност на Уилям Уайируа 2022 г

Колко струва нетната стойност на William Waiirua? Изглежда, че води самоподдържащ се живот. Въпреки факта, че Уилям не е заявил нищо за приходите си, вярваме, че нетната му стойност е в диапазона от 2 милиона долара към октомври 2022 г. За момента обаче Уилям не е потвърдил това. Налична е и информация за активите и имотите му.

Връзки и отношения на Уилям Уайируа

Коя е съпругата на Уилям Уайруа? Има връзка с Тейлър Съдърланд. Тейлър има диплома по право, както и степен по изкуства. Те също са публикували снимки един на друг в акаунтите си в социалните медии. Те имат специална връзка помежду си. Освен с Тейлър, той няма предишни записи да е бил във връзка с някого.

Социална медия

Той, както много други, е активен в платформи за социални медии като Instagram, Facebook и YouTube. В Instagram той се подвизава като @w-cribb. Той има общо 161 хиляди последователи. По същия начин неговият канал в YouTube е @William Waiirau и той има 4,53 хиляди абонати. По същия начин Уилям може да бъде намерен във Facebook като @william.waiirua.

Факти

  1. Той обича да тренира.
  2. Обича да гледа екшън филми.
  3. Той е активен в социалните мрежи.

Научете повече за Нетна стойност на Бернт Бодал, биография, възраст, националност, етническа принадлежност

Популярни Публикации