Widler- Нетна стойност, Биография, Възраст, Височина, Приятелка, Запознанства

Уидлър е испански YouTuber и майтапчия, който е добре известен със своите видеоклипове и шеги със социални експерименти. Чрез видеоклиповете си Уидлър натрупа значителна база от фенове. Испанецът се издигна до известност като влиятелен човек в социалните медии в Испания. Знайте всичко за Widler- Нетна стойност, Биография, Възраст, Височина, Приятелка, Запознанства

Бързи факти

Пълно име: Джонатан Пенс
Дата на раждане: 25 октомври 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber
Държава: Испания
Запознанства Анджела Мрамор
Нетна стойност 1 милион долара
Заплата 0k годишно
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Барселона
Националност испански
баща Филип Пенко
Майка Соня Касас
Братя и сестри четири
Youtube Джонатан Пенко Youtube
Instagram Джонатан Пенко Instagram

Биография на Уидлър

Уидлър е роден през 1992 г. в красивия град Барселона, Испания. Всяка година на 25 октомври известният шегаджия празнува рожден ден. Той е на 28 години и е зодия Скорпион. Джонатан Пенко е истинското му име, но в платформите на социалните медии той носи псевдонима „Уидлър“.

Фелипе Пенко Муньос и Соня Касас го имаха. По отношение на братя и сестри, той има четирима старши полубратя. Той е роден и израснал в Барселона и оттогава остава там. Уидлър беше общително дете, което винаги беше нетърпеливо да опитва нови неща.
Въпреки че известният YouTuber не е разкрил образованието си, въз основа на успеха си е безопасно да се предположи, че той е доста образован.Височина и тегло на Widler

Много момичета с болка са влюбени в красивия YouTuber. Въпреки че точната му височина и тегло не са известни, нашите източници показват, че той е със среден ръст. Има светъл тен и кестенява коса. По същия начин той има зашеметяващи кафяви очи. YouTuber със средно телосложение е доста популярен сред зрителките.

кариера

Уидлър започва кариерата си в YouTube на 12 декември 2014 г. и оттогава си изкарва прехраната с това. Той управлява YouTube канал, наречен WIDLER SOLDIER, който е натрупал 2,53 милиона абонати през годините и е един от най-гледаните/популярните YouTube канали в Испания. Като цяло Youtuber качва видеоклипове с шеги, видеоблогове, видеоклипове за социални експерименти и понякога видеоклипове за реакции.

Неговите видеоклипове са забавни и придават изцяло нов смисъл на шеги, включващи публични експерименти. Видеоклиповете на YouTuber са гледани общо 318 906 150 пъти. По същия начин той е качил 345 видеоклипа до момента. Шегаджията актуализира канала си в YouTube четири пъти седмично и всичките му видеа имат поне 300 000 гледания.

Първият видеоклип на YouTuber беше озаглавен „ME COMO LA MIERDA!! (BROMA CON CAMARA OCULTA)“ и е публикуван на 5 октомври 2015 г. Над 150 000 души са гледали видеоклипа. Youtuber придоби популярност, след като видеоклиповете му с шеги в банята станаха вирусни. Най-популярният му видеоклип е шега, наречена „Jabón confuso |“. Broma en el bao (LLAMA A SU NOVIO!)“, който натрупа над десет милиона гледания.

Освен това той е добре известен с това, че се шегува с приятелката и приятелите си. Техните истински реакции добавят към развлекателната стойност на неговите видеоклипове.

Нетната стойност на Widler през 2022 г

Widler спечели сребърен и златен бутон за възпроизвеждане за надхвърляне съответно на 100 000 и един милион абонати. Той е един от най-бързо развиващите се Youtube канали в Испания.

Нетната стойност на Youtuber е неизвестна. то е , обаче се оценява на 1 милион долара към 2022 г. Неговите видеоклипове му печелят приблизително 0 000 USD годишно. Той също така печели пари чрез спонсори в своя Instagram и води охолен начин на живот.

Widler Приятелка и запознанства

Въпреки че испанският YouTuber все още не е тръгнал по олтара с среща, той в момента се среща с испанския модел Анджела Мармол. Двойката започна да се среща през 2021 г. и са заедно от седем месеца. Преди това той излизаше със звездата на социалните медии Нойс Сноу, но те прекратиха връзката си през 2020 г.

Шегаджията се е оплел в мрежа от публични шеги, но е успял да остане настрана от скандали както в личния, така и в професионалния си живот. Той поддържа изключително чиста онлайн личност.

Популярни Публикации