Whitney Cummings: Jokes ще бъде пуснат в Netflix

Уитни Къмингс ще се завърне в Netflix тази седмица с шестия си комедиен филм. Уитни Къмингс: Вицове е заглавието на предстоящата й специална комедия. Предвижда се да бъде пуснат на 26 юли 2022 г., в 3 часа сутринта EST. Това комедийно пътуване ще бъде различно от предишните й, тъй като ще бъде първото специално финансиране на Къмингс.

Този предстоящ концерт, според комикса, ще бъде:

По-носталгично и емоционално уютно: без политика, лекции или самозадоволяване.Къмингс каза, че иска да направи специално шоу с предизвикателството да направи комедийно шоу с широка привлекателност, което да е за всички в един непрекъснато разрастващ се свят. Whitney Cummings: Jokes е заснет в Нюарк, Ню Джърси, в Центъра за сценични изкуства в Ню Джърси. Продължете да четете за повече информация относно предстоящата специална комедия на Уитни Къмингс, Уитни Къмингс: Вицове.

Вицове – Whitney Cummings Кое точно е специалното?

Най-новото комедийно начинание на Уитни ще я накара да изпробва шеги, които ще се харесат на широк кръг зрители. Тя смята, че съвременните комедийни скечове са много субективни. Те се харесват на определени аудитории, докато отблъскват други. Това беше основният мотив за избора й да финансира сама проекта.

 Уитни Къмингс

Уитни искаше пълна власт над нейния специален. Според сегашния й договор с Netflix тя в крайна сметка ще има власт над формата и носителя, в който се вижда нейният материал. Уитни Къмингс каза следното за специалното:

Все още съм любопитен какво ни събира и какво общо имаме. Комедиантите са такива мазохисти. Опитът да открием нещо, за което всички можем да се съгласим в момента, вероятно е лудост. Но като се има предвид колко спорно е всичко, колко апокалиптичен е ефирът онлайн, вие виждате само новините, които искате да прочетете, гледните точки, които сте се регистрирали да следвате...

Тя продължи да казва:

В моето шоу се интересувам особено от подпалващите и разцепващи коси по най-нестабилните теми. Но когато става въпрос за специално нещо, трябва да изпълните обещанието си: „Все още очаквам това да ме разсмее.“

Triage Entertainment и Levity Productions продуцират Whitney Cummings: Jokes. Заедно с Уитни, изпълнителни продуценти на шоуто са Джуди Мармел, Стивън Гордън Уокър, Джон Бравакис, Ник Кързън и Маркъс Рабой.

 Уитни Къмингс

Уитни обясни намерението си да финансира сама специалната комедия:

Правил съм четири специални филма и много комици, които харесвам, ми казаха: „Ако можеш да си го платиш сам, направи така, че да го притежаваш…“

Така че най-малкото имам известно влияние върху очевидно седмичните промени в телевизионната и стрийминг индустрията; тези превратности може да продължат, но поне притежавам специалните.

Тя продължи:

Наистина искате да можете да го разделите по различни начини според това как това ново поколение консумира хумор, независимо дали е пет минути в YouTube или една минута в TikTok или Reels, казва тя.

Whitney Cummings: Money Shot (2010), Whitney Cummings: I Love You (2014), Whitney Cummings: I’m Your Girlfriend (2016) и Whitney Cummings: Can I Touch It? са сред миналите й специални (2019). Whitney Cummings: Jokes ще бъде пуснат в Netflix на 26 юли 2022 г., в 3 часа сутринта. Очаквайте допълнителна информация.

Популярни Публикации