Whitney Bjerken- Биография, възраст, нетна стойност, гадже, височина, кариера

Уитни Биркен е национална, щатска и регионална грузинска гимнастичка по художествена гимнастика с фокусиран върху гимнастиката канал в YouTube. Уитни Бьоркен се присъедини към националния ТОП B отбор на САЩ на десет. Научете повече за Биография на Уитни Бьоркен, възраст, Wiki, кариера, нетна стойност, височина, тегло, връзка и факти

Кратки факти за Уитни Бъркен

Истинско име Уитни Биркен
Псевдоним Уитни
Известен като Художествена гимнастичка и Youtube звезда
Възраст 16 години
рожден ден 4 март 2005 г
Родно място Грузия
Знак за раждане Риби
Националност американски
Етническа принадлежност Няма
Религия N/A
Височина 5 фута 2 инча (1,57 м)
Тегло 57 килограма.
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Номер на обувка N/A
гадже N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Уитни Бьоркен, рожден ден, възраст, братя и сестри

Коя е Уитни Бъркен? Whitney Bjerken ще бъде 15 годишен през 2020 г. Родена е на 4 март , 2005 г. Тя беше под астрологичния знак Риби в Джорджия, САЩ. В резултат на това тя спря да произнася имената на родителите си, като същевременно продължава да споделя техни зашеметяващи снимки. Шехе израства с трима братя и сестри. Блейкли е нейният по-малък брат и сестра и тя е YouTuber. Тя също има двама братя, Стърлинг, колега YouTuber, и Бракстън, филмова звезда. Тя израства в семейство на талантливи братя и сестри и проявява интерес към гимнастиката от ранна възраст.

По същия начин тя е от американска националност, но не е споменала много за културното си наследство. Преминавайки към нейната история в колежа, тя може да е записана в училище като старша, но тя не е разкрила това.Уитни Бьоркен Професия, кариера и стил на живот

Личният живот на Whitney Bjerken включва това да стане артистична гимнастичка, както и YouTuber. По същия начин нейните забавни гимнастически способности й помогнаха да постигне огромна слава в ранна възраст. Когато други деца на нейната възраст се справяха с дребни проблеми в живота, тя преследваше мечтата си да бъде велика художествена гимнастичка, за да може страната да се гордее с нея.

Тя започна да го прави сериозно скоро след като се включи в него. Тя защити състезания по художествена гимнастика на държавно и по-късно национално ниво, след като спечели оценката си на провинциално ниво. Това беше важна година за нейната кариера, тъй като тя спечели първата си голяма награда, спечелвайки ниво 4, за да стане щатски шампион на Georgia AA през 2012 г. По същия начин, на единадесетгодишна възраст, тя стана член на националния ТОП B-отбор на САЩ.

  Кариера на Уитни Бьоркен

Кариерата на Whitney Bjerken (източник: Instagram)

Благодарение на своята увереност тя се издигна до върха на етажите с тяло, еластично като ластик и решителност, твърда и стабилна като чук. Тя е на върха на своя спорт, въпреки че е само на 11 години, и е служила като източник на конкуренция за много други гимнастички, които, въпреки че са два пъти по-възрастни от нея, не са толкова завършени като нея.

  Инфографика за биография на Уитни Бьоркен

Биография на Уитни Бьоркен

Whitney Bjerken Journey в Youtube

Когато превърна интереса си в кариера, тя видя идеята да помага на другите да станат артистични гимнастички, както и професионалното си издигане до звезда. Така тя стартира канал, ориентиран към гимнастичките в YouTube като разклонение на нейното чудо на сцената. Първият й видеоклип, озаглавен Whitty Take the Wheel | Whitney, беше издаден на 8 май 2011 г. и включва нейно изпълнение на мелодия. От малка има голям интерес към пеенето, освен към гимнастиката. След това тя започна да споделя видеоклипове за гимнастика.

Обучение по гимнастика, срещи по гимнастика на Уитни от ниво 10, срещи по гимнастика на Уитни от ниво 9, уроци по гимнастика по целия свят | Whitney и Whitney’s Kitchen Gymnastics са сред видеоклиповете, свързани с гимнастиката, които е споделила. Тя също има канал в YouTube, където публикува своето пеене, семейни влогове и предизвикателства. Най-популярният й видеоклип е Ice Bath Challenge | Whitney, който има над 20 милиона гледания и е наистина интересен и си заслужава гледането.

Подводна гимнастика | Whitney & Blakely Bjerken, Musical.ly на виенско колело | Уитни и Блейкли, Малони Халф | Whitney Bjerken Gymnastics и още няколко са сред другите й забележителни епизоди.

На страницата си в YouTube тя продуцира кавъри на песни като I Love You – Billie Eilish (Cover) от Whitney Bjerken, Jolene | Уитни Бьоркен на живо | Dolly Parton Cover, Be Alright – Dean Lewis (Cover) Whitney Bjerken и още няколко. Всяка от нейните официални песни за гледане включва All These Goodbyes, Lullaby, Clouds, Disappear и други. Тя има прекрасен глас. Нейната музика може да се възпроизвежда в Spotify, Itunes, Deezer и други стрийминг платформи.

Приходи и нетна стойност на Whitney Bjerken

Колко е нетната стойност на Whitney Bjerken? По отношение на приходите на Уитни Бьоркен, тя е художествена гимнастичка и Youtuber, която е спечелила уважителна сума пари с таланта си на толкова млада възраст. По отношение на нейните статистики в YouTube, тя е качила 620 видеоклипа, които са получили над 469,1 милиона гледания. Той прави седем нови видеоклипа на месец и има нетна стойност от 6 000 към март 2020 г.

По същия начин тя се наслаждава на луксозен начин на живот поради доброто си състояние. Тя също получава пари от други източници, освен от YouTube, и се смята, че нейното нетно състояние е около 1 милион долара към октомври 2022 г.

  Whitney Bjerken не струва

Нетната стойност на Whitney Bjerken (източник: Instagram)

Височина, тегло и измерване на тялото на Уитни Бьоркен

Колко висока е Уитни Бьоркен? тя е 15-годишна красавица със сладка и скъпа личност. Тя е висока 5 фута 2 инча и има перфектно телесно тегло. По същия начин тя има идеална форма на тялото, руса коса и сини очи. По същия начин тя не е разкрила точната си телесна статистика. Телесното й тегло е около 42 килограма. Размерът на тялото й обаче може да варира поради възрастта й, тъй като тя все още не е възрастна.

  Височината на Уитни Бьоркен

Височината на Whitney Bjerken (източник: Instagram)

Гадже на Уитни Бьоркен, статус на брак и връзка

Кой е гаджето на Уитни Бьоркен? Съобщава се, че е необвързана, според състоянието на връзката й. Сега тя се концентрира върху работата си, както и върху образованието си. Когато узрее в зашеметяващ възрастен, тя определено ще се среща с прекрасен мъж в бъдеще. Въпреки това, въз основа на нейните акаунти в социалните медии, тя не изглежда да се интересува от тези въпроси в момента.

Освен това тя не се интересува от провокативни дейности и поддържа ясен профил. Тя обаче е твърде млада, за да бъде свързвана с противоречия.

Социални медии (Facebook, Twitter, Instagram)

Whitney Bjerken е инфлуенсър в социалните медии, който участва в медийни платформи като Instagram и YouTube. В Instagram тя е известна като @Whitney Bjerken и има над 233 хиляди последователи.

В момента тя не изглежда да участва в Twitter или Facebook. Тя обаче има приблизително 153 последователи в Twitter и приблизително 790 последователи във Facebook. По същия начин тя има над 1,26 милиона последователи в канала си в YouTube.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от whitney bjerken (@whitneybflippin)

Популярни Публикации