Whamos Cruz- Wiki, възраст, нетна стойност, приятелка, срещи, височина

Да пресечем е звезда на Tiktok, влиятелен човек в социалните медии, създател на съдържание и артист от Филипините. В интернет той е добре известен със своите забавни весели материали и танцови видеоклипове. Той има голяма база от фенове в официалния си акаунт в TikTok, whamoscruzz.

Бързи факти

Пълно истинско име Да пресечем
Псевдоним Йемкруз
Възраст (към 2021 г.) 24 години.
Професия Youtuber, влиятелен човек в социалните медии, TikTok звезда и танцьор
Дата на раждане 1 юни 1997 г. (неделя)
Място на раждане Филипините
Сегашен адрес Филипините
образование Завършвам.
Алма матер Филипинска гимназия
Нетна стойност 0K USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5' 7
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Той обича да боядисва косата си в различни цветове като русо, червено, розово, синьо, лилаво и други цветове.
татуировка Той изписа много татуировки по тялото си.
Националност филипинци
Етническа принадлежност Смесен (азиатски произход)
Религия Кристиян
Зодия зодия Близнаци
Официален сайт Не се знае

Възраст и ранен живот на Whamos Cruz

Whamos Cruz е невероятен танцьор, роден на 1 юни 1997 г. във Филипините при родителите си . Той е на 24 години към 2021 г. Той обожава баща си и майка си. Във Филипините той завършва гимназия с брат си и сестра си в частна гимназия. Той започва своята професионална танцова и Tiktok кариера след завършване на училище. След това той следва бакалавърската си степен в реномиран университет.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Whamos Cruz е висок 5 фута 7 инча и тежи около 60 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи. Да пресечем

Да пресечем

Whamos Cruz Net Worth

Колко е нетната стойност на Whamos Cruz? Whamos е звезда на TikTok, танцьор, YouTuber и интернет знаменитост по професия. Той прави пари чрез спонсорство в социалните медии. Към 2021 г. нетната стойност на Whamos Cruz е 0 000 USD.

кариера

Професионално той започва кариерата си в разработването на дигитално съдържание, след като завършва колеж във Филипините. Неговият официален акаунт в Tiktok, whamoscruzz, има голяма база от фенове. Той има повече от 10,3 милиона последователи в акаунта си в Tiktok към септември 2021 г. Круз се яви на прослушване за риалити програмата Idol Philippines 2019 през април 2019 г. На прослушването той изпя песен и демонстрира танцова съчетание. Съдиите на тази програма са изключително доволни от неговото прослушване.

 Инфографика за биография на Whamos Cruz

Биография на Whamos Cruz

Гадже и срещи с Whamos Cruz

С кого се среща Уамос Круз? Уамос има връзка с Антонет Гейл Дел Росарио. Той беше поразен от Антонет Гейл Дел Росарио. Романсът им трябва да започне на 6 юли 2021 г. Уамос Круз все още не е говорила много за семейството си пред обществеността. Той беше доста дискретен относно личния й живот.

Популярни Публикации