Wael Sawan- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Ваел Саван е известен ливански и канадски бизнес лидер, директор на енергийни решения, медийна личност и предприемач от Бейрут, Ливан. Този човек е добре известен в нацията с работата си в Shell като директор за интегрирани решения за газ, възобновяеми източници и енергия. Sawan е нает в Shell от юли 2015 г., според страницата му в Linkedin.

Бързи факти

Истинско име Ваел Саван.
Професия Бизнес изпълнителен директор, директор енергийни решения, медийно лице и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 48 години.
Рождена дата Юли 1974 г.
Родно място Beirut, Lebanon.
Сегашен адрес Хага, Южна Холандия, Холандия.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност USD 4-5 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Университет Макгил.
Харвардско бизнес училище.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Ливански и канадски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 75 кг
В лири: 165,43 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 8″

Wael Sawan Възраст и ранен живот

Ваел Саван е известен бизнесмен. Открихме, че Wael е роден през юли 1974 г. на родителите си след задълбочено проучване. Роден е в Бейрут, Ливан. Sawan е израснал в Дубай, според Wikipedia. Действителната му дата на раждане е неизвестна. Ваел ще бъде на 48 години през 2022 г. Има добро образование. Според страницата му в LinkedIn той е учил в университета Макгил от 1992 до 1997 г. и е получил магистърска степен по инженерство. Той също така продължава образованието си в Harvard Business School.

Височина и тегло на Wael Sawan

Wael Sawan е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 75 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Ваел Саван

Нетната стойност на Wild Sawan

Колко е нетната стойност на Wael Sawan? Wael има обширни познания в сектора на петрола и газа. Той е добре възнаграден за работата си в Shell. Освен това Sawan ще поеме поста главен изпълнителен директор на Shell през януари 2023 г. Той води богат начин на живот. Нетната стойност на Wael се оценява на между и милиона (приблизително).

кариера

Що се отнася до професионалния му живот, Wael е успешен бизнесмен и предприемач. Той има дълга история в петролния и газовия бизнес. Според страницата му в LinkedIn, Sawan се присъединява към Shell през януари 2007 г. като генерален мениджър портфолио за търговия на дребно, влизане на нови пазари и съюзи.

Той беше там година и единадесет месеца. След това, през ноември 2008 г., той се присъединява към Qatar Shell. Бил е вицепрезидент по търговията, новия бизнес и LNG в Qatar Shell в продължение на 3,5 години. Той се присъединява отново към Shell като изпълнителен вицепрезидент на Deepwater през юли 2015 г. Не само това, но той действа и като директор на Upstream. Sawan работи за Shell като директор за интегрирани газови, възобновяеми енергийни и енергийни решения от ноември 2021 г. Според най-новите източници той ще поеме поста главен изпълнителен директор от Ben van Beurden на 1 януари 2023 г.

Съпруга и брак на Wild Sawan

Коя е съпругата на Wael Sawan? Wael е женен човек, според Wikipedia. Той се жени за жена на име Никол Саван. Точната дата на сватбата му не е известна. Съпругата му Никол е бизнесдама, според съобщенията. Що се отнася до децата му, Ваел има три момчета. Имената на децата му обаче все още не са известни. Предишните връзки на Sawan също са неизвестни за нас.

Популярни Публикации