Vusi Thembekwayo- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, етническа принадлежност

Надеждно пробуждане е добре известен южноафрикански предприемач, автор, световен лектор, подкастър, инвеститор, бизнесмен и влиятелен човек в социалните медии от Бенони, Източен Ранд, провинция Гаутенг. Той е добре известен в нацията с невероятните си бизнес майсторски класове и забележки. Като успешен предприемач, той е главен изпълнителен директор на MyGrowthFund Venture Partners. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Vusi Thembekwayo- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, етническа принадлежност.

Бързи факти

Пълно истинско име Надеждно пробуждане.
Познат като Черният дракон.
Възраст (към 2021 г.) 36 години.
Професия Предприемач, автор, международен лектор, подкастър, инвеститор и бизнесмен.
Дата на раждане 21 март 1985 г. (четвъртък).
Място на раждане Бенони, Източен Ранд, провинция Гаутенг, Южна Африка.
образование Следдипломен.
Алма матер Университетът на Витватерсранд.
Гордън институт за бизнес науки.
INSEAD.
Ashridge Executive Education, Hult International Business School.
Нетна стойност -40 милиона USD (приблизително).
Националност Южноафрикански.
Етническа принадлежност Смесен (африкански произход).
Религия Кристиян.
Зодия Овен.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″.
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг.

Възраст и ранен живот на Vusi Thembekwayo

Вуси Тембеквайо е роден на 21 март 1985 г , в Бенони, Източен Ранд, провинция Гаутенг, Южна Африка, на родителите. Той е израснал в бедно християнско семейство. Вуси е на 36 години по дата на раждане (към 2021 г.). Що се отнася до образователната му история, Вуси има MBA. Завършва основното си образование в близкото частно училище. Според страницата му в LinkedIn той е завършил програмата за напреднали по мениджмънт на Университета на Витватерсранд през 2009 г. Поради финансовите затруднения на семейството Вуси работи в допълнение към училището си.

Височина и тегло на Vusi Thembekwayo

Vusi Thembekwayo е висок 5 фута 8 инча . Той тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли черни очи и плешиви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Надеждно пробуждане

Надеждно пробуждане

Vusi Thembekwayo Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Vusi Thembekwayo? Към октомври 2022 г. нетната му стойност се оценява на между и милиона USD (приблизително). Той има редица автомобили от висок клас. Вуси и семейството му се радват на луксозен начин на живот в Южна Африка. Живее в разкошен дом.

кариера

Вуси започва да работи в ранна възраст. Успоредно с обучението си той работи в различни професии. Според страницата му в LinkedIn Вуси е започнал работата си в Metcash през септември 2007 г. като директор: Нови пазари и структурирани приходи. Той беше там три години и четири месеца. Вузи се присъединява към RBA Holdings Ltd като неизпълнителен директор през май 2013 г. От март 2013 г. до юли 2014 г. той работи в RBA Holdings.

В допълнение, той има 16 години опит като глобален говорител във Vusi Thembekwayo Inc. Thembekwayo беше член на изпълнителния съвет на Южноафриканската асоциация за рисков капитал и частен капитал от март 2017 г. до октомври 2020 г. (SAVCA). Вуси сега е нает в Impact Investment Fund Managers като заместник-председател на Инвестиционния комитет.

Освен това той е генерален партньор на Watermark Afrika Fund Managers. Вуси също е член на изпълнителния съвет на The Innovation Village от октомври 2020 г. Вуси беше назначен за неизпълнителен председател на борда на инициативата Silicon Cape през януари 2021 г. Сега той е нает като член на изпълнителния съвет в IC Knowledge Bureau. Thembekwayo сега е главен изпълнителен директор на MyGrowthFund Venture Partners. Освен това той е световноизвестен оратор.

Съпруга и брак на Vusi Thembekwayo

С кого се среща Вуси Тембеквайо? Vusi Thembekwayo е женен човек, що се отнася до романтичния му живот. Той и съпругата му се наслаждават на луксозен начин на живот в Южна Африка. Според съобщения в медиите Thembekwayo се жени за съпругата си Palesa Thembekwayo през 2009 г. Той обаче публикува редки снимки на себе си със съпругата си в социалните медии. Според съобщения в медиите Вуси Тембеквайо е бил обвинен в насилствен побой над жена си в къщата им в Дайнферн в Йоханесбург на 4 декември 2021 г. Изображения на Палеса Тембеквайо бяха изтекли в интернет от определени медии. Не е известно обаче дали тя е истинската Палеса Тембеквайо. Според източници на някои медии Вуси също е задържан. Vusi също туитна по този проблем. Въпреки това няма точна информация относно предишния любовен живот или връзки на Вуси.

Популярни Публикации