Всичко за семейния живот на Лесли Шарп и Никълъс Глийвс

Лесли Шарп е омъжена жена, която е доволна от живота си. От февруари 1994 г. тя е омъжена за Никълъс Глийвс. Захари, роден през 1994 г., и Габриел, роден през 1998 г., са двамата сина на двойката. За разлика от повечето холивудски семейства, актрисата, носителка на наградата на Гилдията на актьорите, и нейното семейство рядко се появяват на публично място. Те предпочитат да запазят личния си живот личен.

 Никълъс Глийвс

Никълъс Глийвс със стъкло

Съпругът на Лесли Шарп също е актьор.

Докато мнозина познават Шарп от нейното номинирано за BAFTA изпълнение в The Full Monty, нейният съпруг също е добре познат на киноманите. Глийвс е 53-годишен английски актьор и драматург, който се появява в различни телевизионни предавания от 1992 г. насам. Survivors, Playing the Field и Cold Feet са сред най-известните му произведения. Освен това той участва със съпругата си като DS Andy Roper в първите два сезона на драматичния сериал Scott & Bailey. Той описа ролята си в интервю, като каза: Правил съм много ченгеджийски шоута и колкото и да се наслаждавам на тестостерона, да крещя на злодеи и всичко това, аз се влюбих в това. Веднага щом го прочетох, разпознах нещо ново и уникално. Това беше една от причините да искам да бъда част от него; беше толкова уникално и правдоподобно, продължи актьорът.Глийвс се появява в редица забележителни филми през последните години, включително Спайдърмен: Далеч от дома, Капитан Америка: Първият отмъстител и Директорът на демоните.

Лесли Шарп и нейният съпруг се срещнаха преди да започнат професионалния си живот.

Семейната двойка, която е в индустрията от началото на 90-те години на миналия век, се запознава преди да започне кариерата си. Според Hello Magazine двойката се е запознала в началото на 90-те години, преди кариерата им да достигне върха на успеха. Докато Шарп прави своя телевизионен дебют през 1993 г. с драматичния сериал на ITV Frank Stubbs Promotes, нейният съпруг дебютира през 1992 г. с телевизионния сериал Boon. Както беше посочено по-рано, те бяха влюбени и се ожениха през 1994 г., когато кариерите им бяха още в начален стадий.

След брака си те изглежда са си помагали и са си помагали в израстването си. Двамата пазят брака си в тайна през цялото време.

 Лесли Шарп

Лесли Шарп с Никълъс Глийвс

Децата на Лесли Шарп също са поверителни!

Децата на Шарп и Глийвс Закари и Габриел, подобно на родителите си, са изключително поверителни относно личния си живот. Те толкова не обръщат внимание на социалните медии, че дори нямат акаунти. Според друг доклад на Hello Magazine, те са били наети от продуцентска компания, която са основали заедно с родителите си. Освен това те, подобно на родителите си, са директори на Prim и Proper Productions. В интервю от октомври 2016 г. за Woman and House актрисата от Doctor Who обсъди майчинството.

Тя призна, че й е било трудно да е далеч от съпруга и децата си с месеци по време на снимките. Според съобщенията тя и семейството й живеят в Лондон, като запазват анонимността си.

Популярни Публикации