Всичко за сътрудничеството между Market x My Chemical Romance

Market, известната компания за стрийт облекло, си сътрудничи с My Chemical Romance, една от най-популярните емо/поп-пънк групи, за изцяло нова модна колекция за сътрудничество. Капсулната колекция отдава почит на стила на запазената марка на My Chemical Reaction, почитайки носталгичните спомени на групата за емо/поп пънк сцените от началото на 2000-те.

Колекцията за сътрудничество се състои от модна линия от четири части, която се състои от ризи, жилетки, качулки и шапки. На 29 юли 2022 г. колекцията беше достъпна на официалния сайт за електронна търговия на Market. Серията е достъпна за закупуване на цена на дребно, варираща от до 0.

Повече информация за наскоро обявената линия дрехи Market x My Chemical Romance от 4 части

Капсулата отдава почит на класическия външен вид на My Chemical Romance от началото на 2000-те години, който включва прибрана настрани коса, червена вратовръзка и черна риза. Колекцията, която се състои от четири силуета и лимитирани издания, вариращи от жилетки до шапки, е създадена в сътрудничество с Market и дългогодишния партньор на Market, SMILEY. Съвместната колекция е в чест на текущото турне на MCR, както и на предстоящия фестивал When We Were Young. Фестивалът When We Were Young ще се проведе в Лас Вегас на 22 октомври 2022 г., 23 октомври 2022 г. и 29 октомври 2022 г.Малачи Шокли, ръководител на маркетинга на Market, заяви за работата с MCR,

 Пазар x My Chemical Romance

От текстовете до техните (MCR) дрехи, те демонстрираха, че мога да бъда различен, като същевременно изграждам общност от хора с подобно мислене около мен. Искахме да ви предадем същата енергия и страст чрез нашата колекция, напомняйки ви, че можете да промените отношението си и да празнувате цялото си творческо аз.

Предците на групата включват песни на My Chemical Romance като The Black Parade и Vampires Will Never Hurt You. Мотивацията на колекцията е обяснена на официалния уебсайт на Market.

Capsule се задълбочава в бунтарското отношение и емо имиджа на MCR, с които той е признат в световен мащаб.

Жилетката Black Parade е първата част от колекцията и води капсулата за сътрудничество. Жилетката струва 0 и се предлага на собствения сайт за електронна търговия на Market.

 Пазар x My Chemical Romance

Вторият артикул в колекцията е тениска SMILEY MCR, която има емо усмивка, която прилича на Gerard Way, главният вокалист на групата. Графичната риза на колекцията включва дългогодишния сътрудник на Market, SMILEY. Тениската SMILEY MCR се предлага за на дребно. I Grow Up Listening to My Chemical Romance Hoodie е третият артикул от колекцията. Типографията на заглавието е подчертана с бели печатни букви над суичъра. Худито за сътрудничество се предлага за 5 на дребно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от MA®️KET (@market)

Then I Grow Up Listening to My Chemical Romance Hat е четвъртият елемент от колекцията. Печатните букви в бял цвят са бродирани върху предната част на шапката, която е изработена от кадифе. Шапката може да бъде закупена за . Търговската снимка гласи Моят химичен пазар, част първа, намеквайки за съвместната колекция, която получава допълнителни артикули. От 29 юли 2022 г. партньорството ще бъде достъпно на официалния сайт за електронна търговия на Market в ценови диапазон от до 0 в размери, вариращи от S до XXL.

Популярни Публикации