Всичко, от което се нуждаете за сестрата на Деми Ловато Амбър Ловато

Амбър Ловато е знаменитост, която е добре известна с това, че е брат или сестра на друга знаменитост. Деми Ловато, певицата, текстописец и актриса, е нейна полусестра.

Бързи факти

Пълно име Амбър Ловато
Дата на раждане 28 април 1983 г
Възраст 38 години
Височина/колко висок?
N/A
Професия Братя и сестри на знаменитости
Бащино име Патрик Ловато
Име на майката N/A
Полова идентичност Женски пол
Е женен? N/A
Гей ли е?
не
Нетна стойност N/A

Нейните братя и сестри

Деми Ловато, Далас Ловато и Мадисън Де Ла Гарза са нейните трима братя и сестри. Деми и Далас, нейните полусестри, са деца на Патрик Ловато и Диана Де Ла Гарса. Мадисън е нейна доведена сестра, родена от Даяна и Еди Де Ла Гарза, втория съпруг на мащехата. Тя е актриса, най-известна с превъплъщението си в Хуанита Солис в телевизионния сериал 'Отчаяни съпруги'.

Връзка с Деми Ловато

Деми не знаеше за Амбър до 2013 г. Когато беше на 20, тя говори с нея за първи път. Когато откри тайната си по-голяма сестра, тя се запита защо не се е опитала да се свърже с нея. Амбър отговори, че не иска Деми да мисли, че някога е искала нещо от нея.Тя чакаше да разбере дали нейната полусестра се интересува от срещи. Сестрите създадоха силна връзка след събирането си. Амбър се забавляваше с Деми и бившия й приятел Уилмър Валдерама.

 Деми Ловато

Деми Ловато

Самотна жена ли е или омъжена?

Въпреки факта, че е сестра на известна знаменитост, тя предпочита да пази личния си живот в тайна. Тя не разкрива дали има гадже или не. Деми, от друга страна, има романтична връзка с партньора си Макс Ерих.

Двойката започна да се среща през март 2020 г. И двамата споделят снимки един с друг в акаунтите си в Instagram. Наскоро тя публикува тяхна снимка с прекрасен надпис. Другата сестра на Амбър, Далас, в момента е необвързана.

Нетна стойност

Нетното състояние на Деми се оценява на около 40 милиона долара към 2021 г. Тя е натрупала огромно състояние в резултат на кариерата си на певица, автор на песни, актриса и музикант.

Източникът на доходи на Деми

До този момент тя е издала редица албуми. Don’t Forget, Here We Go Again, Unbroken, Demi и Tell Me You Love Me са сред тях. Тя се появява в телевизионни предавания като As the Bell Rings и Sonny with a Chance. Снимала се е и във филми.

Camp Rock, Camp Rock 2: The Final Jam и Princess Protection Program са сред нейните филмови заслуги. Тя се появи като съдия и наставник в X Factor през 2012 г. Шоуто й плати заплата от 2 милиона долара. Следва списък на другите съдии на шоуто и тяхната нетна стойност:

Любимите места на Деми, където да харчи парите си

Тя харчи по-голямата част от парите си за недвижими имоти. На 16 години тя купи дом за 1,88 милиона долара за семейството си. Тя похарчи 2,25 милиона долара за нов семеен комплекс две години по-късно. През 2016 г. тя плати 8,3 милиона долара за нов дом в Лос Анджелис. Къщата беше обявена за 9,5 милиона долара през 2018 г. В крайна сметка къщата беше продадена за 8,25 милиона долара през юни 2020 г.

Любопитни факти

  1. Амбър е родена на 28 април 1983 г.
  2. Патрик, баща й, почина през 2013 г.

Популярни Публикации