Всичко, което трябва да знаете за Zay Hilfiger: американски хип-хоп певец и танцьор

Зай Хилфигер е хип-хоп певец и изпълнител от САЩ. Zay Hilfiger и Zayion McCall са хип-хоп дует от Съединените щати. Той стана известен, след като написа вирусния хит Juju On That Beat.

Бързи факти

Пълно име Зай Хилфигер
Дата на раждане 15 ноември 2000 г
Възраст 22 години
Хороскоп Скорпион
Пол Мъжки
Професия Youtuber
Държава Съединени Американски щати
Височина 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение по отношение
Запознанства Аясия Велес
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Детройт, Мичиган
Националност американски
Етническа принадлежност афроамериканец
Религия Кристиян
образование Завършил колеж
Twitter Зай Хилфигър в Twitter
Youtube Зай Хилфигър в Youtube

Приятелката на Зай Хилфигер

Зай Хилфигер преди беше свързван с Аясия Велес, сензация в социалните медии. Тя е добре известна с работата си като модел за Fashion Nova. Андреа Инзунца, по прякор Аясия, е с две години по-голяма от него. Те бяха много влюбени и често засичани заедно. Те участваха заедно в един от неговите музикални видеоклипове през 2017 г., Ye Ye Ye. Въпреки че отношенията им изглеждаха идеални, те не издържаха. През 2018 г. те прекратиха романса си. След раздялата им обществеността видя неприятната страна на връзката им.

През юли 2018 г. Ajasia Velez обвини Zay Hilfiger в сексуално престъпление. Съдията му нареди да пази дистанция от 100 ярда от бившата си приятелка. Според вестниците Зай Хилфигер е нападнал Аджасия в къщата й през февруари 2018 г. Той я е задушил, след като първо я е вързал с колан на Гучи. Той също така я нападна, което доведе до спонтанен аборт. Няма информация за миналите му връзки. В момента той е необвързан, тъй като не излиза с никого.  Зай Хилфигер

Zay Hilfiger (Източник: google)

Нетна стойност

Нетното състояние на Зай Хилфигер е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. Според някои оценки той е направил около един милион долара през 2019 г., поставяйки нетната си стойност на повече от два милиона долара. В YouTube той има над 1,3 милиона абонати. В резултат на това месечният му доход трябва да варира от 5 до ,7 хиляди.

Годишната му заплата може да варира от ,3K до 4,6K, което му позволява да води охолен начин на живот. Той е автомобилен ентусиаст. В Instagram той има много снимки на автомобили. В Instagram той публикува снимка с коментар „Добри чувства, ще спечелим всичко в 2k19“.

Ранен живот и детство

Зай Хилфигър е 20-годишен модел, роден на 15 ноември 2000 г. Зодия Скорпион. Междувременно Зай е роден в Детройт, Мичиган, и е гражданин на Съединените американски щати. По същия начин Зай е афроамериканец, който практикува християнството по отношение на своята раса и религия. Като знаменитост в социалните медии, той е предпазлив и личен относно личния си живот. По същия начин в обществото няма информация относно неговите братя и сестри или родители.

  Зай Хилфигер

Zay Hilfiger (Източник: Google)

Зай пък е запален по танците от дете. Родителите му също много го подкрепят и го насърчават да следва целта си да бъде танцьор. Зай също е завършил колеж, що се отнася до образователната му история. Няма обаче информация в кое учебно заведение ще бъде записан.

Височина тегло

Зай е със среден ръст и слабо телосложение. Той също е висок 5 фута 5 инча (65 инча) и тежи около 50 кг. Физическите му измервания обаче все още не са известни. Той също има тъмен тен и тъмнокафява коса, както и набор от черни очи.

Песните на зей хилфигер

Зай Хилфигер започва да танцува, когато е на шест години и става известен след като написва песен. Insane XoXo, Bible, RE A L, CANDYMAN, Tnb!, The World и Dream са някои от неговите песни.

Популярни Публикации